Kairo

23 sep. 201924 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kairo inkluderar Tolip Golden Plaza, Cataract Pyramids Resort och Al Masa Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kairo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kairo

från 468 SEK
från 792 SEK
från 1 361 SEK

Vad säger resenärer om Kairo?

9,8
Historieälskare
8,2
Familjeresenärer
7,8
Äventyrsresenärer
7,4
Matälskare
7,0
Backpackers
Medlemmars omdömen (345)
Eliveth Sáenz
Eliveth SáenzPuebla
2015-08-20

Kairo är en stad fylld med massor av historia! Inte bara är det mycket billigt, Kairo är en av de städer du få en bang för din buck och sedan några. Måste besöka!

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-08-08

buisy Egyptens huvudstad, gratisprogrammen en hel del också se, du kan tillbringa några dagar utan att bli uttråkad, massor av bra restauranger och barer

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2015-03-28

Mother of the World - den sortens säger allt. Kairo är smoggy, trafik-fastnat och högt, och du kan inte gå ett steg centrum utan någon snubbe försöker sälja papyrus. Men när du driva igenom allt detta, det är en av världens bästa städer att bara vältra sig i och gå med strömmen. Alla är intresserade av dig och intressant, och du kan gå från "modern" downtown till fantastiska medeltida zoner på bara 45 minuter. Försök inte göra för mycket, och du kommer att vara mycket lyckligare. Så länge Kairo inte dödar dig, kommer det att göra dig starkare ...

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2014-10-09

Trots sin kaos, jag älskar Kairo. Vad en fantastisk stad! Sammanställning av fornlämningar och modern kultur är mind-blowing och spännande. Förutsatt att du är förberedd för buller, trafik och turist touts kan Kairo vara en magisk plats att besöka. Jag älskade särskilt Khan el Khalili marknad, följt av fönster handla moderna varuhus. Den egyptiska forn museet var inte så väl som är uppbyggda som jag skulle ha velat, men ändå värt att se.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 456 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kairo är september, med ett genomsnitt på 600 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 456 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 525 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kairo är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 27,2 °C/81,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 35,9 °C/96,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,3 °C/46,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Kairo är Kairo (CAI) (19,45 km).

Planera en resa till Egypten