Santiago de Chile

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santiago de Chile inkluderar Hotel Eurotel Providencia, Hotel Torremayor Providencia och Mercure Santiago Centro baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santiago de Chile genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santiago de Chile

från 729 SEK
från 1 048 SEK
från 1 796 SEK

Vad säger resenärer om Santiago de Chile?

9,8
Familjeresenärer
9,1
Friluftsmänniskor
9,0
Matälskare
8,3
Äventyrsresenärer
8,1
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (148)
Jackie Nakamura
Jackie NakamuraSão Paulo
2016-07-25

Santiago är alltid överraskande! varit där 5 gånger och staden att förbättra deras infrastruktur, rörlighet i städer, säkerhet, restauranger .... tjänsten i allmänhet kunde vara bättre men du kan se att de försöker!

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-04-30

Om du är i vackra vyer, vandra runt Cerro Santa Lucía. Kolla gatan graffiti scenen. Plocka upp några krydda paket Varumärken eller merquén på Mercado Tirso de Molina. Bara vara riktigt vaksam i Santiago. Baksidan av min plånbok blev klippt öppet i Santiago nära en bankomat. (Lyckligtvis tjuvarna inte fick någonting.)

Emily Aasen
Emily AasenBismarck
2016-10-08

Chilenska mat är äventyrlig, kaffet är att dö för, och restauranger är vänliga

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-10-31

Detta är en mycket stor och modern stad i mitten av Chile. Vi var imponerade av antalet höga byggnader, inklusive den högsta i Sydamerika under uppbyggnad. Staden tycktes ha en avslappnad atmosfär och beboelig atmosfär.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 833 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santiago de Chile är april, med ett genomsnitt på 1 201 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 054 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Chile