Santiago de Chile

19 dec. 201920 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santiago de Chile inkluderar Plaza El Bosque Nueva Las Condes, Plaza El Bosque San Sebastian och Almacruz Hotel y Centro de Convenciones (Ex Galerías) baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santiago de Chile genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santiago de Chile

från 647 SEK
från 1 064 SEK
från 1 306 SEK

Vad säger resenärer om Santiago de Chile?

9,8
Familjeresenärer
9,2
Friluftsmänniskor
9,1
Matälskare
9,0
Äventyrsresenärer
8,3
Historieälskare
Medlemmars omdömen (252)
Jackie Nakamura
Jackie NakamuraSão Paulo
2016-07-25

Santiago är alltid överraskande! varit där 5 gånger och staden att förbättra deras infrastruktur, rörlighet i städer, säkerhet, restauranger .... tjänsten i allmänhet kunde vara bättre men du kan se att de försöker!

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-04-30

Om du är i vackra vyer, vandra runt Cerro Santa Lucía. Kolla gatan graffiti scenen. Plocka upp några krydda paket Varumärken eller merquén på Mercado Tirso de Molina. Bara vara riktigt vaksam i Santiago. Baksidan av min plånbok blev klippt öppet i Santiago nära en bankomat. (Lyckligtvis tjuvarna inte fick någonting.)

Emily Aasen
Emily AasenBismarck
2016-10-08

Chilenska mat är äventyrlig, kaffet är att dö för, och restauranger är vänliga

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-10-31

Detta är en mycket stor och modern stad i mitten av Chile. Vi var imponerade av antalet höga byggnader, inklusive den högsta i Sydamerika under uppbyggnad. Staden tycktes ha en avslappnad atmosfär och beboelig atmosfär.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 796 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santiago de Chile är mars, med ett genomsnitt på 1 294 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 070 SEK per natt. Det är 8 % högre än det genomsnittliga priset 981 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santiago de Chile är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 20,1 °C/68,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 30,6 °C/87,1 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,4 °C/36,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Santiago de Chile är Santiago Arturo Merino Benitez (SCL) (22,05 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: San Felipe (65,49 km) Coquimbo (69,01 km)

Planera en resa till Chile