Karta

Flyg Göteborg Landvetter - Málaga

Flyginformation Göteborg Landvetter till Málaga

Billigaste returpriset senaste månaden

490 SEK

Flygbolag med direktflyg

4

Flyg per vecka

11

Genomsnittlig flygtid, total distans 2643 kilometer

3 timmar 45 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Norwegian Air International

Málaga

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Málaga: Málaga.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Göteborg Landvetter till Málaga är 490 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
3 timmar 45 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Göteborg Landvetter till Málaga.
Det finns 4 flygbolag som flyger direkt från Göteborg Landvetter till Málaga.
Det finns 11 flyg i veckan som flyger direkt från Göteborg Landvetter till Málaga, i augusti

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Göteborg till Malaga

Flygbolagen SAS, Norwegian och Ryanair erbjuder flyg från Göteborg till Malaga med 7 avgångar i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Göteborg-Malaga är 3 timmar och 45 minuter.

Avresa från Göteborg

Landvetter ligger cirka 25 kilometer från centrala Göteborg. Du som ska resa till Malaga från Göteborg Landvetter Airport, kan ta dig till flygplatsen med buss, bil eller taxi. Flygbussarna tar cirka 20 minuter från centrala Göteborg. Swebus Express linje 830 kör också till och från Landvetter. Du som ska ta ett flyg från Göteborg till Malaga och behöver köpa något i sista stund, kommer troligtvis hitta en passande affär på Landvetter flygplats. Här finns många butiker och matställen, men även service i form av exempelvis växlingskontor. Det finns gratis WiFi på Landvetters flygplats.

Ankomst till Malaga

Flyg från Göteborg till Malaga ankommer på Malagas internationella flygplats som ligger drygt en mil sydväst om Malaga. Ett smidigt sätt att ta sig från flygplatsen och in till exempelvis Malaga är med pendeltåg, resan tar cirka 12 minuter. Pendeltågen har flera avgångar i timmen från tidig morgon till midnatt. Du köper biljetter i biljettautomater vid stationerna. Det finns även snabbussar in till Malaga från flygplatsen. Bussbiljetterna köps ombord.

Generell information om att flyga från Göteborg till Malaga

Du som ska ta ett flyg till Malaga behöver kunna visa upp en giltig resehandling (pass eller ett nationellt id-kort) vid in- och utresa. Körkort eller vanliga id-kort/bankkort räknas inte som godkända resehandlingar. Kontrollera med ditt flygbolag vilka incheckningstider som gäller i god tid, dessa kan skilja sig åt mellan de olika bolagen.

Vad du kan förvänta dig i Malaga

Malaga är en solig destination med ett subtropiskt medelhavsklimat. Här sjunker temperaturerna sällan under 10 grader och på sommaren blir det ofta över 30 grader varmt. Buss är det vanligaste transportmedlet för den som ska ta sig runt i Malaga. Här finns över 40 linjer som täcker det mesta av staden. Malagas centrala delar upptäcks med fördel till fots. Prisnivån i Malaga är lägre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 300 kronor, en stor starköl ungefär 20 kronor och en kopp kaffe cirka 15 kronor. Valutan i Spanien är euro.

Läs mer om Malaga

Topp tio saker att göra i Malaga

Hotell i Malaga

Sök och jämför hotell i Malaga.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.