Karta

Flyg Umeå - Barcelona

Flyginformation Umeå till Barcelona

Billigaste returpriset senaste månaden

2.252 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 2766 kilometer

6 timmar 5 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Norwegian

Barcelona

1 flygplats

Flyg från Umeå till Barcelona

Informationen är från maj 2016

Flygbolag som flyger från Umeå till Barcelona

Det finns för närvarande inga direkta flyg från Umeå till Barcelona. Flygbolagen SAS och Norwegian erbjuder flyg med mellanlandning på Arlanda.

Terminalinformation – avresa

Du som tar ett flyg från Umeå flygplats möts en mindre flygplats med ett basutbud av service. Här finns en tax free-butik, en restaurang och ett kafé. Allt ryms i en terminalbyggnad och samtliga passagerare erbjuds kostnadsfritt Wifi.

Terminalinformation – ankomst

Flygplatsen i Barcelona har två terminaler, T1 och T2. De flesta lågprisflygbolag trafikerar Terminal 2.

Om du behöver ta dig mellan terminalerna finns det gratis bussar och en resa tar cirka 10 minuter. I anslutning till Terminal 2 finns en tågstation för vidare resor. Du hittar bussar och taxibilar intill båda terminalerna. En taxiresa in till centrala Barcelona från Terminal 2 bör kosta cirka 250 kronor och från Terminal 1 cirka 300 konor. Motsvarande resa med Flygbussen, Aerobus, kostar cirka 60 kronor.

Praktisk information

Du måste ha en giltig resehandling (pass eller nationellt id-kort) vid in- och utresa från Spanien. Tänk på att vanliga id-kort/bankkort och körkort inte gäller som resehandling.

Om du reser under högsäsong eller skollov bör du se till att ta dig till flygplatsen i god tid innan avresa; köerna till incheckning och säkerhetskontroll kan bli långa.

I Barcelona

Prisnivån i Barcelona är lägre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 370 kronor, en stor starköl cirka 24 kronor och en cappuccino omkring 15 kronor.

 

 

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.