Karta

Flexflight

FlexFlight är ett danskt flygbolag som tillsammans med sina partners erbjuder billiga flygresor över hela världen. Flygbolaget opererar själv på rutten Salzburg till Augsburg och vice verca medan övriga destinationer hanteras av partners. FlexFlight står för marknadsföring och partnern för verkställandet av resan - därför kan regler gällande exempelvis incheckning och bagage variera.

Information per mars 2017.

Varför flyga med FlexFlight?

Så checkar du in

När du flyger med en av FlexFlights partners checkar du in på respektive flygbolags hemsida. En fullständig förteckning med koder till partners hittar du här. Observera att inte alla partners erbjuder incheckning online.

Bagage och avgifter

FlexFlights bagageregler följer de för partners. En fingervisning (observera att avvikelser förekommer) är att handbagage får ha måtten 45x35x20cm och väga max 10 kg medan det incheckade bagaget får väga max 20 kg. Bagage kan beroende på partner, destination och biljett-typ ingå i biljettpriset eller finnas tillgängligt mot avgift.

Förfriskningar ombord

FlexFlights service varierar beroende på partner. Varje partner är ansvarig för upplevelsen ombord på respektive bolags flygplan.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.