Jämför och spara på hotell i Åre

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Åre

Använd vår karta för att hitta hotell nära Åre eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Åre. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Åre - jämför billiga hotell i Åre

Planerar du inför en skidsemester och letar efter billiga hotell i Åre? Här finns ett 20-tal boendealternativ att välja mellan, men se till att boka i god tid och du planerar att komma hit under högsäsongen. I Åre finns hotell för alla smaker och plånböcker och de flesta ligger på bra av stånd från Åres populäraste sevärdheter; skidbackarna.

Var ska man bo i Åre?

Åre by

De flesta hotell i Åre ligger i centralorten Åre by och på gångavstånd från Station Åre. Här finns både 3- och 4-stjärninga hotell, men också ett flertal gästhus, lägenhetshotell och B&Bs. Väljer du ett hotell i Åre by bor du ett stenkast från både skidåkning och nöjesliv. Härifrån har du också lätt att ta dig vidare ut till de andra skidområdena, som du når med antingen på egen hand på skidor eller med skidbussen.

Duved

Några kilometer väster om Åre finns det populära skidområdet Duved som är uppskattat inte minst på grund av sina utmärkta skidåkningsmöjligheter. I denna by hittar du flera boendealternativ som passar dig med en begränsad budget. Skidbussen tar dig in till Åre på några minuter.

Björnen

Några kilometer söder om Åre ligger området Björnen där du hittar flera hotell som passar utmärkt för barnfamiljer. Här finns också ett utbud av restauranger, butik och goda skidåkningsmöjligheter.

Tegefjäll

Mellan Åre och Duved ligger orten Tegefjäll som har ett begränsat utbud med hotell och som passar utmärkt för dig som söker ett lugnare område att bo i.

Flyg till Åre

Närmaste flygplats är Östersunds flygplats, som ligger cirka tio mil från Åre. Hitta billiga flyg till Östersunds flygplats

Informationen på sidan är från november 2017.