Karta

Flyg Skellefteå - London

Flyginformation Skellefteå till London

Billigaste returpriset senaste månaden

2.021 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1891 kilometer

4 timmar 45 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton och andra

6 flygplatser

Information per mars 2018

Flygbolag som flyger från Skellefteå till London

Den genomsnittliga flygtiden från Skellefteå till London är fyra timmar och 45 minuter. Det finns inga direktflyg på rutten med flera bolag som kör mellan de två städerna med en eller flera landningar, såsom Norwegian och SAS.

Avresa från Skellefteå

Flygplatsen ligger endast 20 minuter bort med bil från centrala Skellefteå. Enkelt och miljövänligt tar du dig in till och från flygplatsen med flygbussarna. Flygbussen går i anslutning till SAS och Norwegians alla reguljära avgångar till Arlanda och alla reguljära ankomster från Arlanda.

På flygplatsen har du möjlighet att handla i butiken som ligger inne i gaten. Där kan du handla parfymer, godis och accessoarer. Det finns en Fly Away Bistro & Shop men ett stort urval av fyllda baguetter, sallader, hamburgermenyer, korvmenyer och à la carterätter. Till kaffet finns det många olika bakverk att välja mellan.I shopen säljs veckotidningar, dagstidningar, pocketböcker, tobak, godis och dricka. Flygplatsen erbjuder även alla resenärer fri wifi.

Ankomst till London

London Gatwick

Flyger du med Norwegian från Skellefteå till London kommer du att anlända till flygplatsen Gatwick söder om London. Härifrån kan du ta dig in till centrum med tåg, bussar, minibuss eller taxi. Du kan självfallet även hyra bilpå Gatwick.

Gatwick är en jättestor l flygplats så om du glömt att packa ner något är det bara att shoppa loss här. Flygplatsen har en hel uppsjö av butiker och även restauranger och barer där du kan köpa dig något gott att äta eller dricka. Surfa kan du göra fritt i 90 minuter.

Heathrow Airport

Flyger du med British Airways, Finnair eller SAS så är det Heathrow Airport som du kommer att landa på. Härifrån kan du åka tåg, buss, minibussar, taxi och till och med tunnelbanan in till Londons centrum. På cirka 15 minuter tar du dig med tåg till stationen London Paddington och därifrån kan du sedan åka vidare dit du ska.

På Heathrow finns det mesta du kan tänka dig eftersom detta är enorm flygplats med ett stort utbud av restauranger, barer, kaféer och butiker. Du kan till och med anlita en ”personal shopper för några timmar, i väntan på ditt flyg. Du kan också hyra bilpå flygplatsen är även såklart möjligt. Det finns många bilföretag på plats.

Generell information om att flyga från Skellefteå till London

Giltigt pass eller nationellt ID-kort behövs när du åker från Göteborg till London. Körkort räcker inte som resehandling. Det kan vara bra att kolla med ditt flygbolag när du behöver vara på flygplatsen innan avgång. Köerna i framförallt London kan bli långa. Vi rekommenderar åtminstone en och en halvtimme i förväg på flygplatsen innan avgång.

Vad du kan förvänta dig i London

Väl på plats är det bästa sättet att ta sig runt i London att skaffa dig ett så kallat Oyster Card som är ett blått kort som kan laddas med valfri summan och som fungerar inom nästan hela kollektivtrafiken såsom tåg, bussar och tunnelbana.

Angående vädret. Förvänta dig regn och lite kyla, så blir du positivt överraskad om det är soligt och uppehåll. Vintrarna är milda och sommaren sval. Övrig information som kan vara bra att veta är att det är ganska dyrt i London. Ibland dyrare än hemma, ibland billigare. En lokalt producerad öl kostar cirka 16 kronor, en kaffe 29 kronor och en stor pizza cirka 100 kronor. Pund är deras valuta och tidsskillnaden är minus en timme.

Hotell i London

Sök och jämför hotell i London.

Läs mer:

8 vackra platser i England

12 vackra byar i Storbritannien

Så påverkar Breixit din resa till Storbritannien

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.