Karta

Flyg Luleå Kallax - London

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till London ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Luleå Kallax till London

Billigaste returpriset senaste månaden

1.640 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1994 kilometer

4 timmar 35 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton och andra

6 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 6 flygplatser i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City och London Southend.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Luleå Kallax till London är 1.640 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
4 timmar 35 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Luleå Kallax till London.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Luleå Kallax till London.

Information per augusti 2018

Flygbolag som flyger från Luleå till London

Det finns inga direktflyg mellan Luleå och London. Flera flygbolag erbjuder dock flyg från Luleå till London med mellanlandning, däribland SAS som är ett av de mest populära alternativen på sträckan.

Avresa från Luleå

Luleå Airport ligger cirka 7 km från centrala Luleå. Luleå Lokaltrafiks bussar, linje 4 och 104, tar dig till och från Luleå Airport. I anslutning till flygplatsen finns långtidsparkeringar. Luleå Airport har en Duty Free Store. I väntan på ditt flyg till London kan du köpa fika, smörgåsar och mer matiga rätter. Flygplatsen har gratis wifi.

Ankomst till London

London City Airport

Flygplatsen ligger 22 km från Bank Station i centrala London och trafikeras av lokaltrafiken. Docklands Light Railway (DLR), buss, tåg, minibussar eller taxi är transportalternativen här. Att ta tåg är lite snabbare än buss, men det senare alternativet är lite billigare. Resan in till centrum tar cirka en halvtimme.

London Gatwick

Om du tar tåget tar det ungefär bara en halvtimme in till London centrum från Gatwick, men även de andra transportalternativen är lätta och smidiga. Du kan välja åka tåg, buss, minibuss eller taxi, om du inte hyr bil förstås. Med tåget Gatwick express kommer du till stationen Victoria i centrala London, men även till City Thameslink, Clapham Junction och London Farringdon. Flygbussarna in till centrum avgår var 15:e minut och kör till Earls Court, Waterloo och Victoria.

Heathrow Airport

Från Heathrow in till Londons centrum kan du ta dig med tåg, buss, minibussar, tunnelbana eller taxi. Till London Paddington tar det 15 minuter med tåg. Med buss tar det lite längre.

Stansted Airport

Från flygplatsen kan du åka Stanstedt Express till Londons centrum. Själva tågstationen ligger under huvudterminalen. Tåget tar dig till Liverpool Street Station. Utanför ankomstterminalen hittar du taxiparkeringen.

Generell information om att flyga från Luleå till London

Du som ska ta ett flyg till London måste ha en giltig resehandling i form av ett pass eller ett nationellt ID-kort. Olika flygbolag kan ha olika incheckningstider, kontrollera därför i god tid vad som gäller för just din resa.

Vad du kan förvänta dig i London

London har ett maritimt klimat med varma somrar och svala vintrar. På somrarna brukar temperaturen ligga på 20-22 grader dagtid och 12-14 grader nattetid. På vintrarna ligger temperaturen på mellan 2-8 grader. London har goda kommunikationer och här finns ett flertal transportalternativ att välja mellan. Tunnelbana och pendeltåg är två populära och prisvärda transportalternativ. Även busstrafiken är mycket omfattande i London och ett smidigt transportmedel. Prisnivån i London är högre än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar ungefär 560 kronor, en stor starköl cirka 50 kronor och en kopp kaffe får du betala drygt 30 kronor för. Tidsskillnaden mellan Sverige och London är en timme, när klockan är 12.00 i Sverige, är den 11.00 i London. Valutan i London är brittiskt pund (GBP).

Läs mer om London

10 saker att göra i London

Mat med utsikt: Restauranger i Londons skyskrapor

Hotell i London

Sök och jämför hotell i London.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.