Karta

Flyg Malmö Sturup - London

Flyginformation Malmö Sturup till London

Billigaste returpriset senaste månaden

901 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 986 kilometer

4 timmar 25 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton och andra

6 flygplatser

Information per maj 2017

Flygbolag som flyger från Malmö till London

På sträckan Malmö till London erbjuds inga direktflyg i nuläget. Däremot kan du ta tåget till Köpenhamns flygplats (restid: 15 minuter) och flyga direkt därifrån.

Avresa från Malmös Airport

Malmö Airport (MMX) som tidigare kallades Sturup, är en internationell flygplats i södra Skåne. Flygplatsen ligger 30 km från Malmö. På plats hittar du butiker, bar, ett café och en restaurang. När du vill surfa erbjuds gratis WiFi genom inloggning på Airport-Guest. Om du valt att köra ut med egen bil har du fler olika parkeringar att välja på här. Malmö flygplats har lång- och korttidsparkering och olika parkeringserbjudanden för den som flyger ofta. Flygbussen går från Malmö Centralstation till terminalen och du kan köpa biljetten i automat eller på pressbyrån. Observera att ombord på bussen gäller endast kortbetalning.

Ankomst till London Heathrow

London-Heathrow flygplats (LHR) är din ankomstflygplats i London och terminal 5 den terminal dit British Airways anländer från Sverige. Just terminal 5 har flera år i rad fått Skytrax World Airport Awards som världens bästa flygplatsterminal. De många butikerna, loungerna och servicen gör besöket här till en behaglig upplevelse. Det finns flera hotell i närheten och även i direkt anknytning till terminalen. Om du bara vill fräscha upp dig lite snabbt kan du köpa dags-biljett till en av loungerna och få tillgång till både dusch och spa. Genom hela London Heathrow kan du använda fritt WiFi.

När du vill ta dig vidare från Heathrow har du sedan flera valmöjligheter för transport. Redan på flygplatsen hittar du de stora aktörerna för biluthyrning; Hertz, Avis, Europcar, Sixt, National, Alamo, Enterprise och Budget. Just utanför flygplatsen finns även Dollar och Thrifty. Tänk på att de flesta bilar här är utrustade med manuell växel - vill du ha automatväxel bör du be om det vid bokningstillfället.

Med tåg och tunnelbana tar du dig snabbt och smidigt till centrala London. Tåget Heathrow Express går var 15:e minut mellan flygplatsen och London Paddington. Tunnelbanan på Piccadilly Line eller något av de många bussbolagen är ett annat alternativ.

Att ta sig runt i London

I London kan du ta dig runt med bil och båt, buss och på cykel, egen bil eller tunnelbana. Ett lite udda sätt, men ett jätteroligt, är med amfibiebussarna som avgår från London Eye. Ett smart och enkelt sätt att se sig om i staden är annars med ett Oyster Card som biljett. Med det kan du betala på de flesta kommunikationer. Du undviker köer och kan till och med beställa hem kortet innan du reser. 

Att göra i London

British Museum är ett av världens mest berömda museum och landets största. Samlingarna är magnifika och innehåller föremål från det antika Grekland, från Egyptens storhetstid, Europas skatter och mycket, mycket mer. Rosettastenen, Phathenons friser, mumier och vikingatidens föremål. Allt kan du hitta och ta del av här. Du kan strosa runt i egen takt eller haka på någon av de många guidade rundturer som erbjuds. Planera gärna in ordentligt med tid för det är lätt att förlora sig bland alla föremål.

London Eye är ett populärt utflyktsmål på Themsens södra strand. En solig dag är bara folkvimlet här värt ett besök. Men det enorma pariserhjulet bjuder på mer än så från sina svävande gondoler. Härifrån har du en oslagbar utsikt över staden i alla väderstreck. Köerna kan vara långa men man kan hemsidan och välja varianter med egen ingång och andra förmåner. Du kan köpa biljetter på förhand via London Eye och här på hemsidan hittar du mer information om vad som sker just vid den tidpunkt du är på besök. Väl på plats, missa inte den inledande filmen, den är helt enkelt magisk!

Shopping och musikaler hör också till när man besöker London. Klassiska Liberty eller majestätiska Harrods är två flaggskepp för den som vill shoppa medan den som drömmer om att få gå på musikal har flera valmöjligheter. Biljetter kan man köpa på förhand eller på plats men är du ute efter en speciell föreställning kan det vara bra att göra allt klart hemifrån, exempelvis via London Theatre där du på hemsidan kan boka både teater och musikalbiljetter.

Hotell i London

Hitta hotell i London

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.