Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Atens internationella Flygplats

sixt
alam
eury
avis
budg
hert

Sidan uppdaterades december 2018

Hyrbil Atens flygplats

Aten är en vidsträckt stad fullkomligt fullproppad med sevärdheter i form av tempel och magnifika skulpturer. Med en hyrbil i Aten kan du ta del av allt detta, men även det som finns utanför staden att se. Med hjälp av Skyscanner är det enkelt att hitta en hyrbil på Atens flygplats som känns bra och prisvärd för dig. Vi jämför priser på biluthyrning och de olika erbjudanden som finns hos alla biluthyrningsföretag.

Företag som erbjuder biluthyrning på Atens flygplats

När du ska hyra bil på Atens flygplats hittar du de flesta biluthyrningsdiskar i huvudterminalen. De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis och Hertz.

De har följande öppettider:

  • Alamo söppettider på Atens flygplats: Alla dagar i 24 timmar.
  • Avis öppettider på Atens flygplats: Alla dagar i 24 timmar.
  • Hertz öppettider på Atens flygplats: Alla dagar i 24 timmar.

Gör en fullständig sökning för att se alla företag som erbjuder billiga hyrbilar i Aten.

Att köra från Atens flygplats

Atens flygplats ligger cirka 33 km nordöst om Aten. När du hämtat upp din hyrbil på Atens flygplats är det bara att följa skyltarna in mot centrum. Luftföroreningar och avgaser har varit ett problem i staden väldigt länge nu, men det har blivit bättre sedan regeringen införde reglering av utsläpp. Ett annat problem i trafiken har varit att atenarna parkerar var som helst, mitt på gatan om de vill. Men nu är polisen väldigt strikt och tar bort registreringsskyltarna om de hittar en bil parkerad så. Var modig, håll till höger och ta med dig en karta eller allra helst GPS.

Med en hyrbil i Aten kan du ta dig utanför staden och titta på de vackra vyerna du ser när du kör upp till bergsområdena kring Delphi. Denna plats anses vara mötet mellan himlen och jorden och om du gillar grekisk mytologi och historia så måste du bara hit. Tycker du om färsk fisk, besöka marknader och uppfriskande eftermiddagar i solen är Rafina stället för dig. Denna hamnstad erbjuder dagsturer till öarna utanför och mycket avslappning och strandliv. Den vackraste stranden i Attica är även ett måste. Dess grunda vatten och tallskogar inbjuder till någonting som liknar ett paradis. Läs mer om vad som finns att göra i Aten.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Aten

När du väl bestämt dig för vilken hyrbil du vill ha, se till att ta med ditt körkort och ditt pass eller ett nationellt ID-kort. Det behöver alla som tänkt köra bilen kunna visa upp. För att få hyra bil i Grekland krävs att du fyllt 21 år, men beroende på vilken typ av bil du hyr kan åldersgränsen vara högre.

Vid hämtning av din hyrbil på Atens flygplats behöver du också ett kreditkort med vilket du kan betala depositionen och hyrbilsförsäkring. Här är det viktigt att kontrollera noga vad som ingår i hyrbilsförsäkringen som biluthyrningsföretaget tillstår. Det kan även vara bra att checka självrisken, hur stor den är och vad som ingår.

Flyg och hotell för din resa till Aten

Du kan hitta hyrbil med hjälp av Skyscanner, men även flyg till och från Aten och hotell i Aten. Klicka på rutorna nedanför för att jämföra hotell och flyg.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.