Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Antalya Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyrbil Antalyas flygplats

Oavsett om du planerar att besöka centrala Antalya eller vandra på Lykiska leden, kan en hyrbil i Antalya göra allting så mycket smidigare för dig. Dessutom gör Skyscanner det enkelt för dig att hitta en hyrbil på Antalyas flygplats som är prisvärd för dig. Det enda du behöver göra är att använda dig av [vår sökmotor ](https://www.skyscanner.se/hyrbil?pick_up=STOC&pick_up_date=2018-12-11)där du med ett klick kan jämföra priser på biluthyrning och se alla biluthyrningsföretag på plats och deras erbjudanden.

2. Företag som erbjuder biluthyrning på Antalyas flygplats

Har du bestämt dig för att hyra bil på Antalyas flygplats? Du hittar uthyrningsdiskar på bottenvåningen i närheten av bagageupphämtningen i alla terminaler. De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis och Hertz.

Deras öppettider är:

__Alamos öppettider på Antalyas flygplats: __Alla dagar i 24 timmar.

Avis öppettider på Antalyas flygplats: Alla dagar i 24 timmar.

Hertz öppettider på Antalyas flygplats: Alla dagar i 24 timmar.

När du använder dig av Skyscanners sökmotor ser du alla biluthyrningsföretag på Antalyas flygplats och deras erbjudanden med billiga hyrbilar.

3. Att köra från Antalyas flygplats

Flygplatsen är belägen cirka 1,7 mil öster om Antalya. När du fått din hyrbil på Antalyas flygplats ta dig till motorvägen D400, vilket tar cirka fem minuter. Väl på den, om du svänger till vänster kommer du till Antalya på ungefär 20 minuter. Svänger du till höger kommer du istället till Alanya som ligger cirka 130 kilometer bort.

Med en hyrbil i Antalya kan du även ta dig till den populära turistorten Kemer och ungefär tre timmars bilresa väster om flygplatsen, via E87 och D350, ligger en av Turkiets mest pittoreska badorter – Fethiye.

Här kan du även läsa om topp 8 saker att se och göra i Antalya.

4. Viktig information för dig som ska hyra bil i Antalya

När du är redo för att köra igång med din biluthyrning på Antalyas flygplats, kom ihåg att ta med ditt körkort och ditt pass eller ett nationellt ID-kort och påminn även alla andra som tänkt köra bilen att göra likadant. För att få hyra bil i Turkiet måste du vara 21 år gammal och högst 75 år gammal. Men eftersom biluthyrningsföretagen har lite olika regler är det bäst att kontrollera med ditt vilka regler som de applicerar. När det sedan är dags att plocka upp din hyrbil på Antalyas flygplats se till att du har med ett kreditkort så du kan betala depositionen och även hyrbilsförsäkring. När det gäller den kontrollera att den täcker allt du vill och hur hög din självrisk är.

5. Flyg och hotell för din resa till Antalya

Nu vet du att vi kan hjälpa dig att hitta hyrbil i Antalya, men visste du att du via Skyscanner även kan söka efter flyg till och från Antalya och hotell i Antalya? Här nedan tar vi dig vidare.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.