Hyrbil i New York

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Premium/Lyx4-5 dörrar
5
4
Premium/Lyx
eller liknande

Erbjudanden från

730 SEK

Kompakt4-5 dörrar
4
4
Kompakt
eller liknande

Erbjudanden från

577 SEK

Full storlek4-5 dörrar
4
4
Full storlek
eller liknande

Erbjudanden från

617 SEK

Mini2–4 dörrar
4
2
Mini
eller liknande

Erbjudanden från

498 SEK

Stadsjeep4-5 dörrar
5
4
Stadsjeep
eller liknande

Erbjudanden från

759 SEK

Mellan4-5 dörrar
5
2
Mellan
eller liknande

Erbjudanden från

601 SEK

Cabriolet2–4 dörrar
4
3
Cabriolet
eller liknande

Erbjudanden från

862 SEK

Kombi4-5 dörrar
5
3
Kombi
eller liknande

Erbjudanden från

983 SEK

Ekonomi4-5 dörrar
4
2
Ekonomi
eller liknande

Erbjudanden från

397 SEK

Minibuss4-5 dörrar
7
4
Minibuss
eller liknande

Erbjudanden från

823 SEK

I New York hittar du biluthyrningsfirmor i så gott som alla delar av staden. På Manhattan finns en stor mängd olika att välja bland, både kända namn som Avis, Thrifty och Enterprise och mindre, lokala firmor som bland annat specialiserar sig på lyxbilar. Biluthyrningsfirmor finns också på stadens flygplatser. Du kan välja att hämta och lämna din hyrbil på antingen flygplatserna, inne i New York eller på annan plats enligt överenskommelse. I New York kan du hyra alla sorters bilar. Välj bland bilar i mini- eller ekonomiklass, premium, minibussar eller stadsjeepar.

I New York finns det möjlighet till både parkering på gatan och i parkeringshus. Det finns över 1100 parkeringshus och garage att välja bland och priserna mellan olika alternativ kan variera kraftigt. På BestParking.com kan du hitta närmare information om vilka parkeringsalternativ det finns i det området som du är intresserad av. Det finns också ett antal kommunala parkeringsplatser och garage att välja bland, både på Manhattan, i Bronx och i Queens. Gatuparkering är ett annat alternativ och parkeringsavgifterna för att parkera på Manhattan ligger f.n på mellan 1-3,5 USD (cirka 9-32 kronor) per timme beroende på område. Gatuparkering är gratis på söndagar. Parkeringsbiljetter kan köpas i parkeringsautomater som tar emot mynt och i vissa fall även kort. Vägarna i New York håller god standard men trafiken är tät, i synnerhet på Manhattan, och det gäller att vara mycket uppmärksam när man kör, inte minst på grund av det stora antalet gångtrafikanter. På senare år har även ett stort antal cykelvägar lagts till och cykeltrafiken är påtaglig. Håll också extra koll på taxibilar som kan köra aggressivt. Undvik att ge dig ut på vägarna vardagar mellan klockan 07.00-09.00 samt vid 17-tiden då detta är tidpunkterna för den värsta rusningstrafiken. Trafiken är också mycket intensiv på lördagskvällar. Tänk på att man i New York inte får svänga höger vid rödljus, vilket är tillåtet i resten av USA.

New York kryllar av besöksmål och sevärdheter och det kan vara svårt att välja bland alla måsten. Du kan börja med en körtur i New York; ge dig ut på Franklin D. Roosevelt East River Drive, också känd som FDR, för att se stora delar av staden. Denna sexfiliga motorväg börjar på östra Manhattan, sträcker sig längst med East River och passerar både Bronx och Queens. Om du vill uppleva mer av staten New York finns det en hel del vackra vägsträckor att välja bland. Route 9 till Sleepy Hollow är känd för sina färgglada stugor och blommande fält och Route 95 mot City Island tar dig över George Washington Bridge mot en liten fiskeby med fantastisk utsikt över Long Island-sundet och Eastchester Bay. För dig som vill ta en längre utflykt med en övernattning eller två rekommenderas en tur till East Hamptons, New York-bornas sommarfavorit. Här finns en fantastisk strand, mängder med restauranger och förstklassig shopping. Området är också känt för sina mysiga Bed & Breakfasts och för att locka många kändisar. The Hamptons ligger på längst ut på Long Island och nås enkelt med Route 27 från Brooklyn.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.