New York

12 dec. 201813 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i New York inkluderar NobleDEN Hotel, Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park och Paper Factory Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i New York genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om New York?

9,8
Matälskare
9,2
Konst & Designälskare
8,9
Nattuggla
7,7
Äventyrsresenärer
7,7
Hipsters
Medlemmars omdömen (865)
HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
2017-08-08

Aldrig en tråkig stund i NYC, utsikt över olika skyskrapor det är staden som aldrig sover !!

Ali Syed
Ali SyedJidda
2017-06-06

Det stora äpplet! Den mest elektrifierande staden i världen! Alltid alltid på språng! Inte en plats för en räddhågad!

Child of Bohemia
Child of BohemiaBrno
2017-06-06

Jag kan inte säga att jag blir förälskad med stor New York. Denna stad är definitivt enormt med en hel del alternativ, men folk ser uttråkad, ovänliga och trött och det är så smutsigt att jag fick chansen att se flera kackerlackor och även råtta. Tyvärr NY kanske nästa gång ...

. Troy
. TroyMiravet
2017-06-06

Vad ska man säga om en av världens mest ikoniska städer, annat än det erbjuder något för nästan alla. Från museer och gallerier till shopping och ställen att äta, fortfarande NYC eklektisk och levande oavsett årstid - om dessa varma somrar är bäst undvikas om du inte är en riktig frossare för bestraffning.

Planera en resa till USA