Hyrbil i Chicago

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

###Biluthyrning i Chicago Den här informationen är aktuell i maj 2015

Det finns många ställen att hyra bil på i området runt omkring Chicago och både inne i stan och ute på flygplatserna Chicago Midway airport och Chicago O hare airport. Att hyra en bil är ett perfekt ställen att ta dig runt i Illinois och upptäcka allt vad Chicago och delstaten har att erbjuda. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen De populäraste biluthyrningsfirmorna är Hertz, National, Europcar, Thrifty, Enterprise, Budget, Avis och Alamo. De har alla typer av olika bilar och märken. ###Trafiken i Chicago Någon lär ha sagt att det är lika svårt att hitta parkeringsplats som guld i Chicago, men detta är inte sant. Åker du till downtown finns det gott om parkeringsgarage överallt men du måste förstås vara beredd på att betala. De kan kosta mellan 20 och 30 dollar per dag. Att köra runt omkring i Chicago kan vara lite läskigt för en ovan förare. De som bott i staden hela sitt liv kan byta fil så fort att du knappt hinner blinka, så se upp för det. Tänk också på att undvika att köra när det är rusningstid, vilket är mellan 6-10 på morgonen och mellan 3-7 på eftermiddagen. ###Platser värda att köra till ###Lake Michigan Visste du att det finns jättefina stränder utanför Chicago? Illinois Beach State Park ligger bara en timme utanför staden.

Hur du hittar dit: Ta väg I-94 norrut till väg 173 österut och följ skyltarna som leder dig till parken. ###Northen Illinois Wine Trail Det finns över 70 vingårder i staten Illinois och femton av dem ligger ungefär två timmar med bil utanför Chicago.

Hur du hittar dit: De flesta ligger nordväst om Chicago och nås lättast via väg I-90 västerut. ###Starved Rock State Park Är du på jakt efter lite friluftsliv. Här i parken kan du vandra, fiska och campa så mycket du vill.

Hur du hittar hit: Åk längs väg I-80 västerut mot Iowa. Sväng av vid utfart 81 och kör på väg IL-178 och följ skyltarna till Oglesby. ###Chestnut Mountain Resort Det blir rätt så kallt i Illinois på vintern men då kan du passa på att skida och besöka Chestnut Mountain Resort.

Hur du hittar hit: Ta väg I-90 västerut, sväng av vid väg I-39 söderut. Fortsätt sedan på väg U-20 västerut mot Galena och skidområdet.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.