Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Amsterdam Schiphol Flygplats

Information per oktober 2018

Hyrbil Amsterdam Shipol flygplats

Ska du resa till Amsterdam Shipol? Överväger du att boka en hyrbil? Med egen bil kan du uppleva mycket mer i både Amsterdam och stadens närområden. Skyscanner hjälper dig att hitta en hyrbil på Amsterdam Shipol flygplats. Gör en sökning och vi jämför biluthyrning från världens främsta hyrbilsföretag för att hitta alternativet som passar dig bäst. Med oss är det enkelt att hitta de billigaste hyrbilarna på Amsterdam Shipol flygplats. När du har hittat din hyrbil, skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför bokningen. Därefter är det bara att hämta upp din hyrbil på Amsterdam Shipol flygplats.

Företag som erbjuder biluthyrning på Amsterdam Shipol flygplats

På Amsterdam Shipol flygplats finns det 5 hyrbilsföretag: Avis/Budget, Enterprise, Europcar, Hertz och Sixt.

  • Avis/Budget öppettider på Amsterdam Shipol flygplats: Måndag-söndag: 06:00-23:30.
  • Enterprise öppettider på Amsterdam Shipol flygplats: Måndag-söndag: 06:00-23:30.
  • Europcar öppettider på Amsterdam Shipol flygplats: Måndag-söndag: 06:30-23:00.

Använd Skyscanner sökmotor för biluthyrning ovan för att se samtliga företag som erbjuder billiga hyrbilar med upphämtning på Amsterdam Shipol flygplats.

Att köra från Amsterdam Shipol flygplats

Att köra från Amsterdam Shipol flygplats till Amsterdam

Flygplatsen ligger cirka två mil sydväst om centrala Amsterdam. Den snabbaste rutten går via A4 och A10 och tar cirka 23 minuter att köra vid normal trafik.

Att köra från Amsterdam Shipol flygplats till Haag

Haag ligger knappt fem mil söder om flygplatsen. Den snabbaste rutten går via A4 och tar cirka 40 minuter att köra.

Att köra från Amsterdam Shipol flygplats till Bryssel

Bryssel ligger cirka två timmars körväg från Amsterdam Shipol. Snabbaste rutten går via A4 och A12, en sträcka på totalt 208 kilometer.

Viktig information för dig som ska hyra bil på Amsterdam Shipol flygplats

Observera att du måste visa upp ditt körkort när du ska hämta upp din hyrbil på Amsterdam Shipol flygplats. Passagerare som planerar att köra hyrbilen ska också ha med sina körkort. Observera att det kan ibland tillkomma en extra avgift om föraren/förarna är under 25 år, hur stor avgiften är varierar mellan olika hyrbilsföretag. Ta med ett kreditkort när du hämtar din hyrbil på Amsterdam Shipol flygplats, det behövs för att betala depositionen för hyrbilen. Överväger du att köpa till en hyrbilsförsäkring och en självriskeliminering? Hyrbilsförsäkringen bör köpas i förväg, vilket oftast blir billigare. Självriskelimineringen ingår ibland i priset för hyrbilen, annars kan den köpas till vid avhämtningen.

Flyg och hotell för din resa till Amsterdam

Skyscanner hjälper dig att hitta en hyrbil på Amsterdam Shipol flygplats, men vi jämför och hjälper dig också att hitta hotell och billiga flyg. Nedan kan du söka efter billiga flyg och prisvärda hotell i Amsterdam.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.