Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil i Malmö

Slipp undan folkträngseln och få ut det mesta av din minisemester i Malmö med en hyrbil. Boka på nätet, kliv av planet och kör iväg – snabbt, smidigt och enkelt. Innan dess måste du naturligtvis gå igenom passkontrollen och visa den trevliga personalen i receptionen ditt körkort också, men det är bara smådetaljer.

Slipp krånglet med allmänna kommunikationer, hoppa in i hyrbilen och kör iväg direkt istället. Med hjälp av oss kan du även hitta de billigaste hotellen med parkering i Malmö, så att du alltid har någonstans att ställa bilen.

Med Skyscanner hittar du rätt bil till bäst pris. Berätta bara vilket datum du ska resa så visar vi dig vilka bilar som finns tillgängliga hos olika hyrbilsföretag i Malmö. Är du på jakt efter en tvåsitsig sportbil till en romantisk resa på tu man hand, en rymlig minibuss till svensexan eller en halvkombi där hela familjen får plats? Vi hjälper dig med att hitta bästa möjliga erbjudande och spara pengar.

När du har besökt de populäraste sevärdheterna i Malmö, kan du ta bilen och bege dig ut på upptäcktsfärd utanför centrum. Besök spännande platser på landsbygden utanför Malmö, åk till närliggande städer utan krångel eller njut av frihetskänslan bakom ratten. När du hyr en bil i Malmö får du oändliga möjligheter att upptäcka nya platser i din egen takt.

Du tar dig även enkelt till och från flygplatsen i Malmö. Slipp stressa för att hinna med anslutningar – när du är redo att åka är bilen det också. Det enda du behöver tänka på är att hålla koll på trafiksituationen och ta dig till flygplatsen i god tid.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.