Malmö

23 feb. 201924 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Malmö inkluderar Living Room Hotel, White Apartment by MalmoHomes och Villa Rosenlund baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Malmö genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Malmö

från 849 SEK
från 928 SEK
från 1 576 SEK

Vad säger resenärer om Malmö?

9,8
Äventyrsresenärer
9,5
Konst & Designälskare
8,7
Backpackers
8,7
Friluftsmänniskor
8,0
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (40)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-05-19

En trevlig stad en kort tågresa bort från centrala Köpenhamn. Jag skulle rekommendera att kombinera de två, spendera några dagar i det senare och ta en dagstur till Malmö. Det är en lysande komplex av museer och historiska byggnader i Kings Park till väster om centrum.

Maria Alander Bengtsson
Maria Alander BengtssonMalmö
2015-09-20

Jag gillar det här stället, det är inte så stor men det är ganska mysigt. Det är Bert nära Köpenhamn, Danmarks huvudstad. Det är bara 20 minuter fr.om Centrum till centrum.

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
2015-07-26

Jag upptäckte denna lilla stad lätt att ta tåget från Köpenhamn till Malmö. Det är en lätt dagstur endast ca 30 minuter från Köpenhamns centralstation. Vandra runt...

Kelly Loafoe
Kelly Loafoe
2013-08-03

Liten, men söt och charmig (om du är i den högra delen). Inte mycket speciella men. Du kan promenera och handla lite, men det verkade inte mycket livlig när vi åkte dit.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 745 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Malmö är januari, med ett genomsnitt på 977 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 051 SEK per natt. Det är 15 % högre än det genomsnittliga priset 884 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Sverige