Jämför och spara på hotell i Malmö

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Malmö

Använd vår karta för att hitta hotell nära Malmö eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Malmö. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Malmö - jämför billiga hotell i Malmö

Sveriges tredje största stad är känd för sina vackra parker, sin dynamiska urbana atmosfär och inte minst för Skandinaviens högsta byggnad; Turning Torso. Malmö har en mysig stadskärna med gamla byggnader, ett slott och inte minst mängder med kaféer och restauranger. I Malmö, som också är Sveriges mest multikulturella stad, hittar du intryck från hela världen. Du som letar efter hotell i Malmö kan välja mellan boenden i alla prisklasser och i många olika stilar.

Var ska man bo i Malmö?

Centrum

Malmö är en relativt kompakt stad där du snabbt kan ta dig fram till fots, eller på cykel, till samtliga delar av staden. De flesta av Malmös hotell ligger i centrum, vilket innebär att du har nära till Malmö Centralstation, Stortorget och Lilla Torg och Malmös shoppingutbud.

Västra Hamnen

En av Malmös allra hetaste stadsdelar är full av häftig, modern arkitektur, badplatser och många restauranger och kaféer. Området lockar mängder med besökare, inte minst under sommarmånaderna, som kommer hit för att njuta av närheten till havet. Bo på hotell i Västra Hamnen och du vill kunna börja din dag med ett härligt dopp i havet!

Hyllie

Malmös nyaste stadsdel ligger tre minuter med tåg från centrum och har utmärkta kommunikationer mot Köpenhamn. Hyllie är också platsen där det anordnas mässor, arrangemang och evenemang, inte minst på multiarenan Malmö Arena. Bor du på hotell i Hyllie är du ett stenkast från MalmöMässan som är stadens moderna mässanläggning där det anordnas konferenser och stora arrangemang men också det populära köpcentret Emporia.

Att göra i Malmö

Börja din weekend i Malmö med att besöka någon av stadens vackra parker; Kungsparken, Pildammsparken eller Slottsparken ligger alla centralt i staden. Missa inte en tur på Malmöhus slott och museum, Moderna museet och Malmö konsthall. Ta en lunch i Västra Hamnen och spana in mäktiga Turning Torso, lata dig en stund på Ribersborgsstranden och avsluta din dag med en shoppingtur och mat på köpcentret Emporia. Vill du ta en golfrunda hittar du golfbanan PGA Sweden National strax utanför Malmö. Kolla in Skyscanners bästa tips på 10 saker att göra i Malmö

Flyg till Malmö

Hitta flyg till Malmö. 


Informationen på sidan är från juni 2017.