Lund

20 jan. 201921 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lund inkluderar Best Western Plus Hotel Noble House, Scandic Malmö City och Radisson Blu Hotel Lund baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lund genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Lund?

Medlemmars omdömen (9)
Robert Cox
Robert CoxRiverside
2012-12-05

En liten college stad, vacker och idyllisk. Det gör tömma ut under sommarmånaderna, men det är mycket öppen och vacker under den tiden, det gör det ganska trevligt.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2017-01-06

Lund är en vacker college stad, och dess namn är ganska känd i vetenskapliga kretsar. Byggnaderna på campus och i staden är häpnadsväckande.

Ross Johnson
Ross JohnsonAustin
2017-01-06

Lund är en vacker stad ~ 100 tusen som består av 50.000 studenter vid Lunds universitet. Detta är Sverige, flickorna är lång, blond och förbluffande snygg. Lund är en "15 minuters stad", du kan få någonstans på cykel i 15 minuter. Det finns cykelvägar överallt och det finns gott om cykelparkering allt. Bussarna körs på biogas och du kan inte köpa öl efter 15:00 på lördag till måndag vid 10:00. Köpenhamn är 35 minuter bort med tåg och Stockholm är ca 4 timmar bort via tåg. Lunds universitet eller Lunds Universitet i svenska, grundades 1666 av den danska. Om dess blåsigt i Lund när du besöker, göra någon svensk skratt genom att gå fram till dem och säger i en irriterad ton, "Deyy bloaser iyen!". Kolla Lunds domkyrka och försöka att inte stirra på den vackra blondiner cykla på gatsten banor centrum!

Nora N
Nora NSan Francisco
2017-01-06

Hem för Lunds universitet, en högskola vänlig plats inte alltför långt från Danmark, och en stor plats att cykla och utforska en av Skandinaviens äldsta institutioner.

Planera en resa till Sverige