Jämför och spara på hotell i Helsingborg

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Helsingborg

Använd vår karta för att hitta hotell nära Helsingborg eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Helsingborg. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Helsingborg - jämför billiga hotell i Helsingborg

Helsingborg är en stad som lockar besökare året runt, men som är särskilt populär under sommarmånaderna. Här finns ett gediget utbud av bra restauranger och kaféer, varierande shopping och trevliga utflyktsmål i närområdet. En weekend i Helsingborg kan fyllas med både kulturella upplevelser och äventyr i naturen, strosande i centrum och dopp i havet. Du som ska bo på hotell i Helsingborg har ett stort utbud att välja bland; här finns något för alla smaker och plånböcker.

Var ska man bo i Helsingborg?

Helsingborg centrum

Majoriteten av alla hotell i Helsingborg finns i stadens centrala delar, med gångavstånd till
till både Helsingborgs central och färjeläget med båtar över till Helsingör i Danmark. Du som bor på hotell i centrala Helsingborg har också nära till Campus Helsingborg och Gamla stan där du hittar många mysiga gator och gränder, udda butiker och trendiga barer. På Mariatorget finns några av Helsingborgs populäraste uteserveringar.

Att göra i Helsingborg

I Helsingborg hittar du Sveriges äldsta gågata, Kullagatan, med många butiker och kaféer. Missa inte ett besök i Slottshagsparken och det medeltida vakttornet Kärnan och Drottninggatan där några av Helsingborgs största kulturattraktioner finns, som exempelvis Dunkers Kulturhus. Strax utanför Helsingborg ligger köpcentret Väla som har ett utbud av 180 butiker och många matställen. Behöver du mer inspiration inför din resa till Helsingborg? Kolla in Skyscanners tips på 10 saker att göra i Helsingborg

Flyg till Helsingborg

Hitta flyg till Helsingborg. 

Informationen på sidan är från juni 2017.