Karta

Flyg till Malmö Sturup

Flyg till Malmö

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Malmö

Söker du efter billiga flyg från andra delar av Sverige till Malmö? Då kan Skyscanner vara till din hjälp! Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Testa vårt sökverktyg Hel Månad för att se de billigaste dagarna att flyga på. Via vår sida kan du hitta flyg till Malmö från 362 kronor.

Bästa tiden att boka ett flyg till Malmö

När är det bäst att boka ett flyg till Malmö för att få ett så bra pris som möjligt? Titta närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka som ger dig svaret. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygplatser i Sverige med direktflyg till Malmö

Flygbolag i Sverige som flyger till Malmö

Flygbolagen SAS, Norwegian, BRA och Flexflight erbjuder flyg till Malmö.

Flygplatser i Malmö

Malmö har en flygplats; Malmö Airport, tidigare känd som Sturups flygplats, som ligger cirka tre mil öster om Malmö i närheten av orten Svedala. Flygbussarna trafikerar både Malmö och Lund. Du kan också ta Neptunbuss direkt från flygplatsen till Köpenhamn. Taxiparkeringen finns strax utanför terminalbyggnaden. Om du vill hämta upp en hyrbil på Malmö Airport kan du göra detta från hyrbilsföretagen Avis, Budget, Hertz, Mabi och Sixt som har sina kontor i anslutning till parkeringshusen, precis intill terminalbyggnaden.

Bästa tiden att besöka Malmö

Malmö är en stad som lockar besökare året om, även om sommarmånaderna är något av en högsäsong. Under sommaren anordnas en rad välbesökta evenemang i Malmö, som exempelvis Malmöfestivalen.

Vädret i Malmö

Malmö har milda vintrar och somrar. Vintrarna i Malmö är ofta molniga med kort dagsljus, medan somrarna har långa dagar och halvklart väder. Det brukar blåsa en hel del i Malmö.

Se och göra i Malmö

Sveriges tredje största stad Malmö bjuder på mängder av sevärdheter, evenemang och saker att göra. Bland stadens måsten finns den nybyggda stadsdelen Västra Hamnen som är Malmöbornas populäraste sommartillhåll. Här kan man ta ett dopp, äta på någon av områdets många restauranger eller bara ta ett glas vin och titta på människor. Malmöhus slott som ligger på promenadavstånd från Västra hamnen är ett annat måste. Här finns bland annat ett museum och ett nyrenoverat akvarium. Tekniska museet som ligger intill är ett annat trevligt besöksmål, i synnerhet för barn. Köpcentret Emporia i stadsdelen Hyllie är ett måste för den shoppingglade besökaren, liksom gågatan som sträcker sig från Stortorget till köpcentret Triangeln och som är fyllt med butiker, caféer och restauranger.

Mer information

Hitta hotell i Malmö.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Malmö Sturup

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Malmö: Malmö Sturup.
WDL Aviation, Norwegian Air Sweden, Ryanair, BRA, Braathens Regional Airways, Norwegian, CityJet och Wizz Air flyger alla direkt till Malmö Sturup.
Den billigaste månaden att flyga till Malmö Sturup är februari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.