Karta

Flyg till Ängelholm Helsingborg

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Helsingborg

Letar du efter billiga flyg från andra delar av Sverige till Helsingborg? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen. Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Helsingborg

Prova vårt kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag som flyger från Sverige till Helsingborg

SAS och BRA flyger till Helsingborg.

Klicka här för en komplett lista över flygbolag som flyger från Sverige till Helsingborg.

Till och från Helsingborg flygplats

Ängelholm Helsingborg Airport är en mindre flygplats som ligger fem kilometer norr om centrala Ängelholm. Flygbussarna trafikerar flygplatsen och har sin hållplats strax utanför ankomsthallen. Hyrbilsföretagen Mabi, Sixt, Hertz, Europcar och Avis finns representerade på flygplatsen. Taxiparkeringen hittar du precis utanför ankomsthallen.

På Helsingborg flygplats

Helsingborgs flygplats har ett café ("Take Off") med fullständiga rättigheter. Det finns också en tax free-butik och gratis WiFi på hela flygplatsen. Arbetsrum och konferenslokaler finns för uthyrning.

Hotell i Helsingborg

Använd Skyscanners hotelljämförelse för att hitta hotell i Helsingborg.

Bästa tiden att besöka Helsingborg

Helsingborg lockar besökare året runt, även om sommaren är något av en höjdpunkt. Helsingborg är en populär sommarstad med mängder av evenemang.

Vädret i Helsingborg

Helsingborg har ett tempererat klimat med mycket blåst, vilket gör att kyleffekten bidrar till att kalla temperaturer känns ännu kallare. Medeltemperaturerna i januari och juli är -0,1 °C och 16,8 °C.

Se och göra i Helsingborg

Helsingborg är en vacker stad som lockar många sommarbesökare. På Sofiero slott anordnas ofta trevliga evenemang och konserter, liksom på Dunkers kulturhus. Borgen Kärnan, Fredriksdals museer och trädgårdar och Tropikariet är några andra måsten. Det finns mängder med trevliga utflyktsmåls i närområdet, exempelvis Kullaberg och Söderåsens nationalpark.

Kallbadhuset, Kallis, samlar välbefinnande och njutning på en plats. Vågar du dig på ett dopp, kanske med skön bastu till om du väljer att besöka Kallis på vintern. Du behöver inte bada alls för att njuta av platsen, flanera längs strandpromenaden, insup atmosfären och fascineras av vågskvalp och vattenglitter.

Sofiero, en grönskande oas som besöks och uppskattas av både trädgårdsentusiaster och vanligt folk. Slottet och slottsträdgården bjuder på färgsprakande blomsterprakt, teater och utställningar, platser för picknick och promenader. Du kan utforska parken på egen hand eller boka in dig på någon av de guidade temavandringarna som erbjuds under hela året. Mer info om vandringarna hittar du här

Idrottsoasen i Helsingborg bjuder in till utmaningar och lockar dig att prova något helt nytt. Futsal, paddeltennis, parkour mm. Parken bakom Helsingborg Arena är alltid öppen men under eftermiddag och tidig kväll finns även all utrustning på plats så att du kan testa någon av de många nya streetsporter man annars bara ser på nätet.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Ängelholm Helsingborg

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.