Karta

Flyg till Halmstad

Flyg till Halmstad

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Halmstad

Letar du efter billiga flyg från andra delar av Sverige till Halmstad? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig.

Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att se de billigaste dagarna att flyga på.

Via vår sida kan du hitta flyg till Halmstad från 883 kronor.

Bästa tiden att boka ett flyg till Halmstad

Det kan vara bra att boka ditt flyg till Halmstad i god tid innan avresa, i synnerhet om du planerar att resa under sommarmånaderna då bokningarna är som flest. Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka.

Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när du kan boka ditt flyg till bästa pris.

Flygplatser i Sverige med direktflyg till Halmstad

Stockholm Bromma

Flygbolag i Sverige som flyger till Halmstad

Flygbolaget BRA är det flygbolag i Sverige som flyger till Halmstad.

Flygplatser i Halmstad

Det finns en flygplats i Halmstad (Halmstad City Airport) och den ligger tre kilometer från centrum. Bussarna linje 40 (stannar cirka 50 meter från terminalen) och linje 350 (stannar cirka 300 meter från terminalen) trafikerar flygplatsen. Taxi och hyrbil är andra alternativ. Halmstad flygplats har gott om parkeringsplatser i anslutning till terminalen.

Bästa tiden att besöka Halmstad

Sommaren är den tid som lockar flest besökare till Halmstad. Det är också den period på året då det anordnas flest evenemang och vädret möjliggör besök på stranden och bad i havet.

Vädret i Halmstad

Under sommarmånaderna ligger temperaturen på drygt 20 grader och under vintern håller den sig vid nollstrecket. Augusti är månaden med mest nederbörd.

Se och göra i Halmstad

Halmstad är en av Sveriges populäraste sommardestinationer och lockar hundratusentals besökare varje år. Stranden i Tylösand, cirka åtta kilometer väster om Halmstad, är ett av dragplåstren. Friluftsområdet Galgberget, Halmstads konsthall och Lynga sanddyna i Haverdals naturreservat är några andra populära besöksmål. Halmstads slott hör också till stadens sevärdheter.

Hotell i Halmstad

Hitta hotell i Halmstad.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Halmstad

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.