Jämför och spara på hotell i Halmstad

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Halmstad

Använd vår karta för att hitta hotell nära Halmstad eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Halmstad. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Halmstad - jämför billiga hotell i Halmstad

Sommarstaden Halmstad är en av Sveriges populäraste destinationer under årets varmaste månader. Stranden i Tylösand, närområdets många golfbanor och Halmstads generösa utbud av evenemang lockar hundratusentals besökare varje år. Du som letar efter hotell i Halmstad bör vara ute i god tid, i synnerhet om du planerar att komma hit under högsäsongen och inte minst om du vill bo på något av de mer kända hotellen.

Var ska man bo i Halmstad?

Halmstad centrum

Bor du på hotell i Halmstad centrum har du gångavstånd till en mängd restauranger, barer och kaféer samt butiker men även Halmstad Arena. Det är också i Halmstads centrala delar som du hittar många av stadens bästa sevärdheter. Halmstad Centralstation ligger också ett stenkast från de flesta hotellen här, vilket möjliggör smidig transport.

Tylösand

Vill du ha nära till sol och bad? Då bör du välja ett hotell i Tylösand med omnejd. Tylösand är en av Sveriges mest kända badorter och bjuder bland annat på en sju kilometer lång sandstrand och golfbanor. Tylösand ligger cirka sju kilometer väster om Halmstad.

Att göra i Halmstad

Halmstad slott, Prins Bertils stig och Galgberget är några av de mest kända sevärdheterna i Halmstad. Staden lockar också med flera fina stränder i närområdet som exempelvis Tylösand, Västra stranden och Haverdalsstrand. Halmstad Konsthall och Norre Port, som var en del av stadens gamla befästning, är två andra populära besöksmål.

Flyg till Halmstad

Hitta flyg till Halmstad. 

Informationen på sidan är från juni 2017.