Karta

Flyg Malmö Sturup - Paris

Flyginformation Malmö Sturup till Paris

Billigaste returpriset senaste månaden

1.185 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1038 kilometer

4 timmar 15 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly och Paris Beauvais

3 flygplatser

Flyg från Malmö till Paris

Informationen är från maj 2016

Flygbolag som flyger från Malmö till Paris

Det finns i nuläget inga direkta flyg från Malmö till Paris. Däremot kan du flyga direkt från närliggande Köpenhamns flygplats, vilket ligger 15 minuter med tåg från Malmö central.

Terminalinformation – avresa

Malmö flygplats (Malmö Airport) ligger tre mil öster om Malmö, i närheten av Svedala. På Malmö flygplats finns ett växlingskontor, kiosk, en tax free-butik och några matställen som exempelvis O´Learys och Espresso House.

Flygplatsen erbjuder gratis WiFi till samtliga passagerare. Om du behöver arbeta ostört innan din avresa kan du besöka flygplatsens lounge; SAS Café Lounge.

Terminalinformation – ankomst

SAS flyger till Charles de Gaulle och Norwegian trafikerar Paris Orly.

Flygplatsen Charles de Gaulle har tre terminaler och SAS använder terminal 1. I terminal 1 finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service, inte minst för affärsresenärer, som mötesrum och VIP-lounger. Höghastighetståg finns från samtliga terminaler på Charles de Gaulle.

Norwegian använder den södra terminalen (South terminal) på Paris Orly. Taxi och bussar finns strax utanför utgången från terminalen.

Praktisk information

Du måste ha ett giltigt pass för att resa in och ut från Frankrike. Det går också att resa med ett nationellt id-kort, dvs ett id-kort som är utfärdat av polisen. Du kan inte resa på ett körkort eller id-kort utfärdat av Skatteverket, banken eller posten.

Var ute i god tid till flygplatsen, i synnerhet om du checkar in bagage eller reser under mer hektiska perioder som skollov eller turisthögsäsong. Kontrollera med ditt flygbolag vilka incheckningstider som gäller för din resa.

I Paris

Paris är en dyr stad om man jämför med prisläget i Malmö men även i resten av Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar ungefär 500 kronor och en stor starköl cirka 60 kronor.

Observera att många affärer, restauranger och museer håller stängt en dag i veckan, oftast söndag, måndag eller tisdag.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.