Karta

Flyg Stockholm - Lissabon

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Lissabon ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Direktflyg till Lissabon

Vill du flyga nonstop till Lissabon? Vi hjälper dig hitta bästa rutten.

 • GENOMSNITTLIG FLYGTID4 timmar 20 minuter
 • BILLIGASTE DIREKTHEMRESAN808 SEK
 • GENOMSNITTLIGA FLYG PER VECKA39
FLYGBOLAG SOM FLYGER DIREKT
 • airBaltic
 • LOT
 • Norwegian
 • Norwegian Air Sweden
 • SAS
 • SATA
 • SmartLynx
 • TAP Air Portugal
Sök direktflyg

Flyginformation Stockholm till Lissabon

Billigaste returpriset senaste månaden

808 SEK

Flygbolag med direktflyg

4

Flyg per vecka

10

Genomsnittlig flygtid, total distans 2955 kilometer

4 timmar 15 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

TAP

Lissabon

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Lissabon: Lissabon.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Stockholm till Lissabon är 808 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
4 timmar 15 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm till Lissabon.
Det finns 4 flygbolag som flyger direkt från Stockholm till Lissabon.
I februari går det 10 direktflyg i veckan från Stockholm till Lissabon.

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Lissabon

Flygbolagen TAP Air Portugal och Norwegian erbjuder flyg från Stockholm till Lissabon med 11 avgångar i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Stockholm-Lissabon är 4 timmar och 15 minuter.

Avresa från Stockholm

Arlanda flygplats har goda kommunikationer oavsett när på dygnet du behöver ta dig dit. Snabbtåget Arlanda Express tar cirka 20 minuter från Centralen i Stockholm och är ett smidigt alternativ. Vill du hellre ta dig till Arlanda med egen bil, tar motsvarande sträcka cirka 30 minuter att köra. Du kan även ta Flygbussarna till Arlanda, dessa avgår bland annat från Cityterminalen i Stockholm. Om du behöver köpa en sista minuten-gåva eller äta innan du går ombord ditt flyg till Lissabon, har du ett stort utbud av både butiker och restauranger att välja mellan på Arlanda flygplats. På flygplatsen hittar du även växlingskontor, kemtvätt och frisör samt hudvårdssalong. På Arlanda flygplats kan du nyttja gratis WiFi.

Ankomst till Lissabon

Flyg från Stockholm till Lissabon landar på Lissabon-Portelas flygplats. Flygplatsen ligger knappt 10 kilometer från centrala Lissabon. Du kan ta dig från flygplatsen och in till centrala Lissabon med både tunnelbana, bussar och taxi. Tunnelbanestationen Aeroporto Metro ligger i ankomsthallen i Terminal 1 och linjen Aeroporto Saldanha tar dig till centrala Lissabon på cirka 20 minuter. Taxi finns på flygplatsen dygnet runt. Du hittar lediga taxibilar utanför ankomst- och avgångshallarna.

Generell information om att flyga från Stockholm till Lissabon

Du som ska ta ett flyg till Lissabon behöver kunna uppvisa pass eller nationellt ID-kort. Tänk på att vanliga svenska körkort inte räknas som resehandling, då dessa inte visar ditt medborgarskap. Olika flygbolag kan ha olika incheckningstider, kontrollera vad som gäller för din resa i god tid innan.

Vad du kan förvänta dig i Lissabon

Lissabon har ett behagligt Medelhavsklimat med en årlig medeltemperatur på 15 grader. Under sommaren når temperaturen ofta 35-40 grader. Den portugisiska huvudstaden är underbar att upptäcka till fots, ska du ta dig längre sträckor är stadens charmiga spårvagnar ett givet alternativ. Du som ska resa till Lissabon kan se fram emot en lägre prisnivå än i Sverige. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 300 kronor, en stor starköl ungefär 18 kronor och en kopp kaffe cirka 13 kronor. Tidsskillnaden mellan Lissabon och Sverige är en timme, när klockan är 18.00 i Sverige, är den 17.00 i Lissabon. Valutan i Lissabon är euro.

Läs mer om Lissabon

Weekend i Lissabon: 10 måsten i den portugisiska huvudstaden

8 fantastiska platser att besöka i Portugal

Hotell i Lissabon

Sök och jämför hotell i Lissabon.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.