Lissabon

1 feb. 20202 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lissabon inkluderar Legendary Lisboa Suites, Hotel Lisboa Plaza - Lisbon Heritage Collection och As Janelas Verdes - Lisbon Heritage Collection baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lissabon genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lissabon

från 705 SEK
från 949 SEK
från 1 604 SEK

Vad säger resenärer om Lissabon?

9,8
Historieälskare
9,3
Matälskare
8,1
Familjeresenärer
7,3
Friluftsmänniskor
6,8
Hälsa
Medlemmars omdömen (665)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-05-18

En stor stad att besöka, massor av sevärdheter och saker att göra. Utmärkt mat till hade vid ett flertal ställen med några stora barer kastas in i mixen. Värt att ta en dagstur ut till Sintra om du är i historia och palats som det finns några stora byggnader att se.

HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
2016-03-14

Älskade Portugal !! Arkitekturen var spektakulära och maten var utsökt och prisvärt, måste ha är torsk !!

Joseph S
Joseph SBelford
2015-10-28

Jag hade en bra tid här med min fru innan vi gifte. Medan fisk och skaldjur är fantastiskt, grillad kyckling rätter, vin och kultur i betyg.

Rene
ReneSanta Rosa
2015-07-22

San Francisco på steroider utan tvekan. Vår veckolånga besök i denna vackra stad inte svika. Foodies kommer att föras till knäna, kommer historiefantaster inte få nog och de av er som söker en exotisk semester men är på en budget ser längre. Lissabon är fem stjärnor!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 862 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lissabon är juni, med ett genomsnitt på 1 548 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 211 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lissabon är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 11,8 °C/53,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 20,1 °C/68,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 9,9 °C/49,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Lissabon är Lissabon (LIS) (8,34 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Tires (19,03 km)

Planera en resa till Portugal