Karta

Flyg till Bari

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Bari

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Bari. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Bari. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Bari går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Bari

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Bari.

Flygbolag som erbjuder flyg till Bari

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Bari. Flera flygbolag erbjuder flyg till Bari med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Bari.

Ankomst till Bari

Flyg till Bari ankommer på Bari-Paleses flygplats. Flygplatsen ligger cirka 8 kilometer nordväst om centrala Bari. Flygplatsen har goda kommunikationer i form av både tåg och bussar. Buss linje 16 kör mellan centrala Bari och flygplatsen. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Bari.

Bästa tiden att resa till Bari

De flesta besökare kommer till Bari under sommarmånaderna.

Vädret i Bari

Bari har ett medelhavsklimat med milda vintrar och heta, torra somrar. Augusti är den varmaste månaden med en medeltemperatur på 24 grader. Det är dock inte ovanligt med temperaturer på över 30 grader under högsommaren. Januari är den kallaste månaden med en medeltemperatur på drygt 9 grader.

Saker att se och göra i Bari

Kuststaden Bari har ett bra utbud av både sevärdheter och aktiviteter. Bland de mest populära sevärdheterna i Bari finns Basilica di San Nicola, Castello Normanno-Svevo och Foresta di Mercadante. Baris gamla stadsdelar Citta Vecchia och Centro Storico är två andra måsten.

Läs mer

5 okända städer i Italien

Hotell i Bari

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Bari.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Bari

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.