Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Bari Flygplats

sixt
alam
eury
avis
budg
hert

Biluthyrning i Bari

Den här informationen är aktuell i augusti 2015

Hoppa in i din bil och njut av den här vackra hamnstaden på Italiens häl. Detta är också en hårt arbetande urban stad med mycket historia och med en skön blandning av olika kulturer och folkslag. Här finns även ett universitet som höjer atmosfären.

Här kan du hyra bil på flygplatsen

De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. Uthyrningsdiskarna hittar du i ankomsthallen.

Trafiken i Bari

Att köra i Bari är en skön upplevelse och absolut mycket lugnare än i många andra italienska städer. Men kom ihåg att du inte kan ta bilen in i gamla stan. Där får bara de som bor där köra. En sak du bör se upp för när du är ute och utforskar kusten runt omkring Bari, om någon ”parkvakt” ber dig om pengar för att hålla kolla på en bil. Be om legitimation och betala dem inte annars.

Platser värda att köra till i närheten:

CASTEL DE MONTE
Ett otroligt slott. Det enda som inte finns här är en vallgrav. Adelsmännen på 1200-talet måste ha varit väldigt säkra på sig själva.
Hur du hittar hit: Kör på väg SP231 västerut från Bari. Det tar ungefär en timme att nå fram till Castel del Monte.

TRULLI OF ALBEROBELLO
I dess vita hus med konformade tak ser det ut som endas älvor eller trollkarlar har bott. Därför bli barn helt betagna. Vuxna också.
Hur du hittar hit: kör söderut på väg SS100, fortsätt på SS172. Det borde ta ungefär en timme från Bari.

GROTTE DI CASTELLANA
Baris bönder brukade tro att dessa underjordiska grottor var trollska portar till helvetet. Det känns väl lockande?
Hur du hittar hit: kör söderut från Bari på väg SS10, fortsätt på SP147 vid Putigano. Det borde ta ungefär 50 minuter att köra till grottorna.

NEAPEL
Baris storasyster heter Neapel och är en riktig italiensk stad, omgiven av vulkaner.
Hur du hittar hit: Kör västerut från stan på väg A4. Det borde inte ta mer än tre timmar att köra till Neapel.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.