Bari

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bari inkluderar Mercure Villa Romanazzi Carducci Bari, Hotel Excelsior Bari och Hi Hotel Bari baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bari genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bari

från 698 SEK
från 1 359 SEK

Vad säger resenärer om Bari?

9,8
Familjeresenärer
8,9
Matälskare
7,4
Historieälskare
7,0
Friluftsmänniskor
6,7
Backpackers
Medlemmars omdömen (65)
viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
2015-09-14

häftigt stad. den näst största i södra Italien. Största staden i Puglia och en inkörsport till en av de vackraste platserna i Italien. Här runt Gargano, Polignano, Fasano, Ostuni, Alberobello och många andra fantastiska städer.

Julia P
Julia PLondon
2017-01-06

Baris historiska centrum ser nästan ut som en östlig stad, med undantag för italienarna allt. Livsmedel i Puglia, den här regionen, är spektakulära och platsen precis vid havet känns på något sätt vilda och gamla.

Vito Tour Guide
Vito Tour GuideBari
2013-11-02

Jag rekommenderar dig att besöka hälen i Italien "Puglia" kapitalet är Bari (full av charm, god mat, etc.) är på pallen när det gäller de bästa destinationerna i 2014 som rekommenderas av lonely planet! Jag föreslår att du besöker Peschici, Castel del Monte (Unescos webbplats), Trani, Bari (huvudstaden), Alberobello (Unesco stad), Lecce. boka en guide till exempel genom WebSite www.tourguides.viator.com

Pietro Dipalma
Pietro DipalmaGravina in Puglia
2017-01-06

Bari är huvudstad i provinsen Bari och Apulien, vid Adriatiska havet, 5 meter över havet. Det är den näst viktigaste ekonomiska centrum fastlandet södra Italien efter Neapel, och är känd som en hamn och en universitetsstad, liksom staden Saint Nicholas. Sedan 1930 Bari värd den berömda "Fiera del Levante", den största mässan i Adriatiska havet. Själva staden har en minskande befolkning på cirka 330.000, medan den snabbt växande tätort räknar cirka 650.000 invånare. Trots studier och forskning av gamla och samtida historiker som har ägnat mycket tid till ursprunget till namnet Bari, invånarna vet fortfarande inte etymologi namnet deras stadens. Enligt den institutionella webbplats vapenskölden går tillbaka till tiden för korstågen: silver färg representerar den rena och kyska tro, medan röd färg representerar blod skjul i sitt försvar. På vänster sida av skärmen finns en olivkvist och till höger en holm ek bundna med en grön, silver och rött band. Bari består av fyra olika urbana sektioner. I norr finns den gamla staden på halvön mellan två moderna hamnar, med den fantastiska basilikan St Nicholas katedralen San Sabino (1035-1171) och Schwäbische slott byggdes för Fredrik II, som nu också en stor nattliv distrikt. I söder finns det Murat distriktet (uppfördes av Joachim Murat), den moderna hjärtat av staden, som läggs ut på en rektangulär rutnät planlösning med en promenad vid havet och de stora shoppingområde (den via Sparano och via Argiro ). Moderna bostadsområden omger centrum av Bari, som är resultatet av kaotiska utvecklingen under 1960 och 1970 ersätter de gamla förorterna som hade utvecklats längs vägar splaying utåt från portar i stadsmuren. Dessutom har de yttre förorterna utvecklats snabbt under 1990-talet. Staden har en renoverad flygplats uppkallad efter påven Johannes Paulus II, Karol Wojtyla flygplats, med anslutningar till flera europeiska städer. granskning av mybestapulia.com | bok, upptäcka, tur, händelser, turistinformation

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 711 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bari är augusti, med ett genomsnitt på 1 072 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 798 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 827 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bari är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 13,6 °C/56,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,3 °C/86,5 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 3,8 °C/38,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Bari är Bari (BRI) (7,22 km).

Planera en resa till Italien