Karta

Flyg till Alghero Sardinien

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Alghero

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Alghero. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Alghero. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Alghero går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Alghero

Det finns i nuläget inga direktflyg från Sverige till Alghero.

Flygbolag som erbjuder flyg till Alghero

Ett flertal flygbolag erbjuder flyg till Alghero med mellanlandning. Här är en lista över flygbolag som flyger till Alghero.

Ankomst till Alghero

Algheros flygplats, Alghero-Fertilia, ligger 8 kilometer nordväst om staden Alghero på norra Sardinien. Lokalbussar kör till och från flygplatsen och centrala Alghero. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Algheros flygplats.

Bästa tiden att resa till Alghero

Sommaren är högsäsong i Alghero och lockar många besökare. Det anordnas också många evenemang och aktiviteter under högsommaren. Många besökare väljer också att komma hit på våren och hösten, då temperaturerna är lite mildare.

Vädret i Alghero

Sardinien har ett Medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar. Under sommaren är det inte ovanligt med temperaturer på uppemot 40 grader. Medeltemperaturen under vintern ligger på runt 15 grader, men kan under några enstaka dagar sjunka till under noll.

Saker att se och göra i Alghero

Fantastiska stränder, utsökt mat och många sevärdheter väntar i Alghero och dess närområde. Bombarde Beach, Algheros katedral och den arkeologiska fyndplatsen Nuraghe Palmavera hör till några måsten. Dykning och snorkling samt delfin- och valskådning hör till några populära aktiviteter i Alghero.

Läs mer

Topp 8 saker att se och göra på Sardinien

Hotell i Alghero

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Alghero.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.