Karta

Flyg till Venedig

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Venedig

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Venedig. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Venedig. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Venedig går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Venedig

Direktflyg till Venedig finns från Stockholm. Du kan också ta ett flyg direkt till Venedig från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Venedig

Flygbolagen Norwegian och Ryanair har direktflyg från Sverige till Venedig. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg till Venedig med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Venedig.

Ankomst till Venedig

Flyg till Venedig ankommer på Venedig Marco Polos flygplats. Flygplatsen ligger cirka 8 kilometer norr om staden Tessera. Flygplatsen har goda kommunikationer och du kan resa vidare med både bussar och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Venedig.

Bästa tiden att resa till Venedig

Venedig lockar besökare året om. Den bästa perioden för ett besök i Venedig anses dock vara mellan september och november, då vädret är behagligt och turisterna färre.

Vädret i Venedig

Venedig har ett fuktigt subtropiskt klimat med svala vintrar och mycket varma somrar. I januari ligger medeltemperaturen på cirka 3 grader och i juli på 23 grader. Juni är den regnigaste månaden.

Saker att se och göra i Venedig

Venedig är en av världens populäraste städer att besöka och har mängder med sevärdheter. Bland Venedigs populäraste besöksmål finns Markusplatsen, Markuskyrkan och Dogepalatset. Rialtobron, Suckarnas bro och stadens viktigaste kanal, Canal Grande, är några andra måsten.

Läs mer

10 saker att göra i Venedig

Hotell i Venedig

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Venedig.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Venedig

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Venedig: Venedig Marco Polo och Venedig Treviso.
Transavia France, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Azul Airlines, Laudamotion, germanwings och Garuda Indonesia flyger alla direkt till Venedig.
Den billigaste månaden att flyga till Venedig är februari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.