Venedig

1 feb. 20202 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Venedig inkluderar NH Venezia Rio Novo, Hotel Al Codega och Hotel Cà Zusto Venezia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Venedig genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Venedig

från 820 SEK
från 1 258 SEK
från 2 723 SEK

Vad säger resenärer om Venedig?

9,8
Historieälskare
8,4
Konst & Designälskare
7,6
Matälskare
7,3
Äventyrsresenärer
7,2
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (925)
Tainá Caires
Tainá Caires
2019-08-04

Oförskämda och oförskämda människor, dålig service i butiker och restauranger, dåligt vandrarhem med kallt vatten

Phildonso Ballman
Phildonso BallmanSingapore
2016-06-13

Regniga dagar och alldeles för många turister kan inte stoppa Venedig ifrån ovanligt vacker och magisk.

Sudeshna Majumdar Fragomeni
Sudeshna Majumdar FragomeniTustin
2016-04-26

Ta en tur på en gondol ner en venetiansk kanal och att forslas bort. Självklart du nu huvudrollen i en rom com där du är stjärnan! Ta en minut, har du kommit.

Sherril M
Sherril M
2016-01-05

Ingen stad är mer hisnande vacker och upplevelsen av att se det från vattnet är unik och underbart. Det bästa sättet att se Venedig är att gå vilse i de små gatorna och du hittar något förvånande runt varje hörn. Bra restauranger, barer och Cicchetteria (som tapasbarer) finns överallt samt fantastiska affärer och naturligtvis den äldsta arkitektur som har fött vittne till otroliga historiska händelser och personer som Casanova.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 077 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Venedig är maj, med ett genomsnitt på 2 479 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 728 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Venedig är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 3,9 °C/39,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,5 °C/83,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,1 °C/32,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Venedig är Venedig Marco Polo (VCE) (7,35 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Venedig Treviso (26,32 km)

Planera en resa till Italien