Neapel

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Neapel inkluderar B&B Hotel Napoli, Hotel Ginevra och Grand Hotel Capodimonte baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Neapel genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Neapel

från 643 SEK
från 929 SEK
från 2 570 SEK

Vad säger resenärer om Neapel?

9,8
Matälskare
9,8
Historieälskare
7,3
Konst & Designälskare
6,8
Äventyrsresenärer
6,7
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (264)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-10-31

En äkta, grynig, och vacker stad som bör finnas med på en resa till Italien. Det tog mig ett par tid att gå till Italien innan jag nådde Neapel, men det är en av höjdpunkterna, mycket annorlunda känsla än städerna i norr.

Historic house Residenza Fabroni b&b
Historic house Residenza Fabroni b&bMontepulciano
2015-06-09

Är en beutiful stad i södra Italien, känd för pizza och historia (exavetion Pompejis). Italienska människor säger "titta napoli och efter dött", så jag starkt föreslå dig att besöka det!

Caroline Aranius
Caroline AraniusVästerås
2015-03-02

Neapel är definitivt min favoritstad med sin livliga och mystiska karaktär. Staden flödar med kultur, italiensk mat och små gränder :-) gå hit om du vill besöka den verkliga autentiska Italien. Det är grov, smutsiga, bullriga men helt underbart.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2016-03-15

Neapel är en av de charmigaste platserna i Italien. Jag fick faktiskt en blandad känsla från denna plats, men trots allt, var det bra att vara i en sådan färgstark plats. Neapel är fortfarande ganska autentiska. Små och gamla gator med tvätt hängande, kullerstensgator med vespa passerar, och gatorna fulla av gatuförsäljare .... och att inte tala om jag hade den bästa pizza i världen - ursprunget plats för Pizza. Jag vill gärna utforska mer i denna region.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 661 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Neapel är juli, med ett genomsnitt på 1 085 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 923 SEK per natt. Det är 7 % högre än det genomsnittliga priset 857 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Neapel är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,3 °C/55,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,6 °C/87,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 3,8 °C/38,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Neapel är Neapels internationella (NAP) (6,09 km).

Planera en resa till Italien