Karta

Flyg till Catania Fontanarossa

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Catania

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Catania. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Catania. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Catania går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Catania

Direktflyg till Catania finns från Stockholm och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Catania

Flygbolaget Norwegian erbjuder direktflyg till Catania. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här är en lista över flygbolag som flyger till Catania.

Ankomst till Catania

Catanias flygplats, Catania-Fontanarossa, ligger cirka 4 kilometer sydväst om Catania.Det går bussar från flygplatsen till centrala Catania. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Catanias flygplats.

Bästa tiden att resa till Catania

Den bästa tiden att besöka Catania är från maj till juni och september till oktober, under dessa perioder är vädret lite mildare än under högsommaren. I juni anordnas populära Taormina International Film Fest i närliggande Taormina.

Vädret i Catania

Sicilien har ett typiskt Medelhavsklimat med milda och blöta somrar och heta, torra vintrar. Under högsommaren är det inte ovanligt att temperaturerna överstiger 40 grader.

Saker att se och göra i Catania

Catania är den näst största staden på Sicilien och känd för sin historia, kultur, arkitektur och inte minst kök. Ett av de mest populära besöksmålen i området är vulkanen Etna som blickar ut över Catania. Den gamla borgen Castello Ursino, museet Terme Achilliane och Basilica della Collegiata är några av Catanias mest populära sevärdheter.

Läs mer

10 europeiska städer som förtjänar ett besök

Hotell i Catania

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Catania.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Catania Fontanarossa

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Catania: Catania Fontanarossa.
Delta, SkyUp Airlines, Oman Air, Transavia France, KLM, Olympic Air, transavia och Danish Air Transport flyger alla direkt till Catania Fontanarossa.
Den billigaste månaden att flyga till Catania Fontanarossa är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.