Catania

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Catania inkluderar Hotel Sofia, 8room Hotel och Katane Palace Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Catania genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Catania

från 549 SEK
från 912 SEK
från 1 061 SEK

Vad säger resenärer om Catania?

9,8
Historieälskare
9,2
Matälskare
7,5
Konst & Designälskare
7,4
Familjeresenärer
7,1
Nattuggla
Medlemmars omdömen (70)
viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
2014-11-08

En av de viktigaste städerna i Sicilien. Vackra stränder runt detta område. Historiskt centrum är vacker. Restauranger är mycket bra med billig god italiensk klassisk mat. Love this place.

Keith Preble
Keith PrebleRom
2015-06-07

Även om jag föredrar Palermo något lite mer än Catania, är Catania en mycket trevlig stad och är mycket lätt att komma runt. Det finns massor av bra restauranger, är staden lätt att nå med luft, och det finns en hel del att se och göra. Jag gillar öppenheten i staden med sina många stora torg, och staden är inte alltför långt från Etna och stranden / hamnen.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
2013-12-16

Första intrycket av Catania var ganska nedslående men det är en av de platser där dess charm visar upp efter IT lär känna dig.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
2017-01-06

Theres är något helt befriande om att visa upp i ett främmande land utan guidebok, ingen plan och ingen aning om vad du kan se eller göra - precis vad jag och min tjeckiska flickvän gjorde med Catania. Hon plockade från kartan eftersom det hade en fin klang och förvånansvärt nog, vi blev inte besvikna - topless sola under dagen, den rituella promenaden på eftermiddagen (följt av en siesta, naturligtvis) och uproarious nätter dans i gatorna på ett par carafes av italienska vin alla kommer att tänka på när jag tänker på den tiden. Så jag antar att ibland den bästa planen är att ha ingen alls :-)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Catania är augusti, med ett genomsnitt på 924 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 662 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 649 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Catania är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,3 °C/59,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,6 °C/90,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 5,0 °C/41,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Catania är Catania Fontanarossa (CTA) (4,60 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Comiso (70,98 km)

Planera en resa till Italien