Karta

Flyg till Egypten

Allmänt om att resa till Egypten

Flyg till Egypten och upplev landets fantastiska kultur och historia och inte minst de underbara stränderna. Pyramiderna i Egypten är ett fascinerande utflyktsmål, liksom Sfinxen, Egyptiska museet och den intensiva staden Kairo som faktiskt är en av världens största städer.

Egypten erbjuder snorkling i världsklass med färgglada fiskar och korallrev.

Flygresan från Sverige till Egypten tar endast dryga fyra timmar och prisnivån i landet är enbart en tredjedel av Sveriges. Se till att boka flygresan i tid, Egypten är en populär semesterdestination året runt, även om de flesta turister föredrar perioden oktober till april då det inte är allt för hett.

Skyscanner jämför billiga flyg till Egypten, vi söker och jämför flygresor gratis hos hundratals flygbolag och resebyråer.
Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda.

Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Egypten direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor.

 Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Egypten.

Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner.se från en vald avreseflygplats till överallt. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart skall du nu? Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss finna de billigaste flygresorna till Egypten.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.