Palermo

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Palermo inkluderar Artemisia Palace Hotel, Hotel Ambasciatori och Massimo Plaza Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Palermo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Palermo

från 542 SEK
från 971 SEK
från 1 351 SEK

Vad säger resenärer om Palermo?

9,8
Historieälskare
9,7
Matälskare
7,2
Familjeresenärer
6,9
Konst & Designälskare
6,5
Nattuggla
Medlemmars omdömen (83)
Keane
KeaneSan Francisco
2015-04-22

Jag har varit på många platser i Italien. Om jag var tvungen att jämföra Palermo till någon annan, skulle jag säga att det känns som en mer industrialiserat och sprida ut Neapel: smog på vissa gator är dåliga, så mycket så att de sting mina ögon

Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
2017-01-06

Sicilien är den vackraste regionen i Italien, för klimat, natur, historia, mat. Du kan ta en solbränna och tio minuter efter att ha besökt ett museum eller en historisk plats. Det finns många monument att besöka. Människor är lugn och typiska rätter är verkligen fantastiskt, dock skaldjur. Godis och kakor är också utmärkta: granita al caffè, cannoli alla siciliana, cassata. Om du går du borde prova alla them.The havet är vacker också, men inte överallt. Det är verkligen fantastiskt på öarna (Eoliska, Egadiska, Pelagie) och Riserva dello Zingaro, nära Trapani. Palermo är en mycket levande stad med fina teatrar, restauranger och butiker.

Keith Preble
Keith PrebleRom
2014-01-18

En av mina favorit städer i Italien! Kolla in denna vy över staden ... Du kan se stadens katedral i bakgrunden också.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2017-02-16

Jag har verkligen haft vår tid i Palermo. Staden förmodligen har rensats upp dramatiskt och vi hade inga problem. Palermos arkitektur är en blandning av italienska, grekiska och arabiska inslag. Det finns många vackra kyrkor och palats att se. De Cappuchin Catacombs är bara om den creepiest jag någonsin har sett. Om du gillar fisk och skaldjur, maten är utmärkt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 560 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Palermo är juli, med ett genomsnitt på 722 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 697 SEK per natt. Det är 9 % högre än det genomsnittliga priset 631 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Palermo är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,1 °C/62,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 9,2 °C/48,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Palermo är Palermo (PMO) (23,55 km).

Planera en resa till Italien