Pantelleria

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Pantelleria inkluderar Blue Moon Hotel, Hotel Bue Marino och Pantelleria Dream baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Pantelleria genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Pantelleria

från 801 SEK

Vad säger resenärer om Pantelleria?

9,8
Matälskare
9,8
Äventyrsresenärer
7,5
Miljöresenärer
7,5
Historieälskare
6,3
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (6)
Stefano  Raineri
Stefano Raineri
2019-05-21

Pantelleria är en gammal smak som berättar om många historier och kulturer, det är vind, sol, land som lockar dig havet som avstöter dig. Oförglömlig. Om du kan uppfatta både vibrationen är det fortfarande fascinerat, som Ulysses i Calypso grotta.

GianCi
GianCiMagliano Sabina
2017-07-25

En liten siciliansk ö, från vilken, när vädret tillåter, kan du se de tunisiska kusterna vid horisonten. Stränder, Pantelleria, som är som mjöl, fin och lätt sand, som inte bränner huden och sedan havet, vilket hav. Svårt att hitta en badort som kan jämföras med Pantelleria för naturlig skönhet, lugn och kostnad. För familjer, par, romantiker, studenter, backpekers.

Quaderno Dei Pensieri
Quaderno Dei PensieriPalermo
2017-01-06

PANTELLERIA L'Isola del VENTO

Cristina Prina Ricotti
Cristina Prina RicottiRom
2019-03-25

The most magical island of Italy - and one of the most remote! Expect dark lava, rocky shores and deep blue sea.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 726 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Pantelleria är augusti, med ett genomsnitt på 1 201 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 938 SEK per natt. Det är 6 % högre än det genomsnittliga priset 881 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Pantelleria är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 16,8 °C/62,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,4 °C/84,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 10,1 °C/50,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Pantelleria är Pantelleria (PNL) (2,64 km).

Planera en resa till Italien