Karta

Flyg till Neapels internationella

Aktuell information i november 2016

Så hittar du billiga flyg till Neapel

Letar du efter billiga flyg till Neapel? Skyscanner kan hjälpa dig. Med vår oberoende resesökmotor hittar du de billigaste och bästa flygbiljetterna helt utifrån dina egna önskemål.

Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljontals flyg för att hitta det bästa erbjudandet till dig.

Flygbolag som flyger till Neapel från Sverige

Tyvärr finns det för tillfället inte några direktresor från Sverige till Neapel. Men följande bolag flyger med en eller flera mellanlandningar: My Austrian, Air Berlin, Vueling, SAS, Lufthansa, Eurowings, Swiss, KLM, Air France, Brussel Airlines, British Airways och Turkish airlines. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn med Ryanair och SAS.

Här kan du se vilka bolag som flyger det datumet just du vill åka.

Flygplatser

Neapels internationella flygplats

Internazionale di Napoli ligger ungefär 7 kilometer från centrum. Det går en buss som heter Alibus varje 20 minuter in till centrum. Busshållsplatsen hittar du utanför terminal 1. Det finns även gott om taxibilar. Gör upp om priset innan du sätter dig i taxin.

Bästa tiden att resa till Neapel

Det är fint att åka hit året runt, men de vackraste och behagligaste månaderna är maj och september när vädret är fint och det varken är för varmt eller för många turister. Undvik juli och augusti då det är hett, varmt och trångt.

Så är vädret i Neapel

Här råder medelhavsklimat med torra varma somrar och milda regniga vintrar. Många tycker det är alldeles för varmt på sommaren så bästa tiden är på våren och på hösten. Maj-juni och sep-okt.

Saker att se och göra i Neapel

Neapel är en livlig stad med många olika ansikten. I det historiska centret finns många vackra kyrkor och pittoreska torg och när man tröttnar på stadslivet erbjuder de breda gatorna vid havet mer lugn och ro. Från Via Partenope ser man vulkanen Vesuvius trona vid horisonten.

Runt Via Chiaia finns exklusiv shopping och mysiga kaféer. En kort promenad därifrån ligger de charmiga spanska kvarteren. Strosa omkring i stan och ta in allt som händer runt omkring dig. Stannar du några extra dagar se även till atta dig till underbart vackra Amalfikusten i närheten. Och se absolut till att äta pizza. De napolitanska pizzorna är absolut de bästa. I hela världen!

Läs mer

Våra bästa tips på Amalfikusten

Hotell i Neapel

Hitta billiga hotell i Neapel

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Neapels internationella

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.