Bologna

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bologna inkluderar Hotel Blumen, Hotel Palace och Hotel Tuscolano baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bologna genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bologna

från 826 SEK
från 926 SEK
från 3 391 SEK

Vad säger resenärer om Bologna?

9,8
Historieälskare
9,8
Matälskare
6,9
Familjeresenärer
6,9
Konst & Designälskare
6,9
Nattuggla
Medlemmars omdömen (120)
Lauren Jordan
Lauren JordanDetroit
2015-05-29

Om du inte har haft möjlighet, är Italien en plats att gå. Det är inte bara ett land fylld med historia, kultur och mat, är den allmänna estetiska en som är lugnande och kommunala. Många människor kommer att säga att gå se Rom, Florens eller Venedig och medan jag håller med om att de är vackra platser, de är inte på toppen av min lista. Om du ska till Italien, måste du kolla in Bologna. Bologna är en stad som fungerar som en gyllene medelväg mellan de stora städerna i Rom och Florens och de små kuststäder. Det är hem för världens första universitet, en byggnad som inrymmer sju kyrkor, och ett land med en tillströmning av flyktingar. Det var också på plats, enligt min mening, som hjälpte mig att bättre förstå den italienska kulturen eftersom det inte är alltför turistiska. Om du har tid, definitivt gå se Bologna!

Julia P
Julia PLondon
2017-01-06

Bologna är hem till en mycket gammal universitet, studenter som fortfarande spiller ut på gatorna på natten. De täckta trottoarer gör paraplyer i stort sett onödigt. Klättra upp de två lutande torn i centrum för en odugliga erfarenhet och fantastisk utsikt. Om du kan fly upp i bergen för en måltid, göra, eftersom emilia-Romagnan köket är utan tvekan några av Italiens bästa, och det är alltid på sin mest autentiska och riklig utanför stadsmuren.

Chris Hawkins
Chris HawkinsBasingstoke
2014-05-26

Bologna är den sjunde största staden i Italien, som sina grannar i norr, mat och vin är fantastiskt. Den äldsta universitetet i världen ligger nära till centrum och det hjälper till att hålla en ung och levande känsla till allt. Dess rankad som en av de mest förmögna och mest trevliga städer i Italien. Med cirka en miljon människor (85.000 av som är studenter) staden är modern, stor och bred. De viktigaste centrum är dock ganska liten och står med i den gamla stadsmuren och den cirkulära dubbla transport väg. Den har en räckvidd av stora och imponerande byggnader, en katedral som skulle vara större än St Peters i Rom och några vackra torg. Den mest märkbara sak om staden för en besökare är dess täckta gångbanor och många torn. Med över 24 miles av täckta gångvägar / iker, kan du korsa staden i de flesta riktningar utan att utsättas felaktigt till den våta eller solen. Det är märkligt först, men i värmen på dagen eller i regn, att ganska trevligt täckas. De många torn (en gång över 120) dot landskapet och från bergen runt gör en underbar skådespel. Några av tornen har allmänhetens tillgång och en del lutar så mycket jag inte kan se dem stå mycket längre. Staden är hem till den äldsta universitet i världen och detta ger staden en känsla av ungdom och förfining. Det är inte tungt besökt, med turister väljer att gå till Verona och Florens som är mycket förståeligt eftersom de är underbara platser, men för ett par dagar dess väl värt en resa. Den har en bra flygplats mycket närliggande med en billig busstrafik (BLQ) för staden var 15 minuter eller så.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2013-09-27

När det gäller historia, mat, kultur, och Bolognese själva ,. Jag gav Bologna ett femstjärnigt betyg. Det är dock viktigt att komma ihåg att det är en kommunistisk stad, i det att den drivs av kommunister, till förmån för kommunister. Förfallet i staden är uppenbart, och det påminner mig så mycket av min erfarenhet i postkommunistiska Ryssland, direkt efter kommunisterna kastades ut av makten i början av nittiotalet.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 876 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bologna är september, med ett genomsnitt på 1 214 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 901 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 1 019 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bologna är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 10,9 °C/51,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,3 °C/36,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Bologna är Bologna International (BLQ) (5,89 km).

Planera en resa till Italien