Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Cagliari Flygplats

alam
sixt
eury
budg
erac
avis

Hyrbil Cagliari flygplats

Ska du utforska Costa Smeralda eller shoppa loss bland delikatesserna på Italiens största marknad. Med en hyrbil i Cagliari blir det enklare att se och göra vad du vill. Och med Skyscanners sökmotor är det enkelt att få en överblick av vilka hyrbilsföretag som finns på Cagliaris flygplats och deras erbjudanden. Det enda du behöver göra är att fylla i Cagliari i sökmotorn, datum och trycka på sök. Klart.

Företag som erbjuder biluthyrning Cagliari flygplats

Det finns ett mycket stort utbud av hyrbilsföretag på Cagliari internationella flygplats. Här kan du hyra din bil av hela 19 olika hyrbilsföretag som erbjuder allt från smidiga småbilar till minibussar och husbilar. Några av dem är: Hertz, Avis och Europcar. Samtliga hyrbilsföretag har sina kontor i ett särskilt område framför terminalsbyggnaden.

Detta är deras öppettider:

  • Hertz öppettider på Cagliari flygplats: Alla dagar 08.00-12.00.
  • Avis öppettider på Cagliari flygplats:Alla dagar 07.30-23.45.
  • Europcars öppettider på Cagliari flygplats: Alla dagar 08.00-23.00.

På detta vis är Skyscanner ett bra alternativ för dig som letar efter billiga hyrbilar på Cagliaris flygplats.

Att köra från Cagliari flygplats

Cagliari flygplats ligger på södra Sardinien, cirka en mil nordväst om staden Cagliari. Öns viktigaste väg, E25 ligger i anslutning till flygplatsen, så när du fått din hyrbil på Cagliari flygplats är det bara att köra mot den. Från flygplatsen når du Cagliari via SS131dir och därefter SS131dir; en resa som tar drygt tio minuter.

Cagliari är Sardiniens huvudstad och ligger vid Golfo degli Angeli. Den har varit en viktig hamnstad sedan före Kristus tid och den har ett fantastisk medeltidsområde, Castello, att besöka. I området vid hamnen, Marina, finns några av Cagliaris bästa restauranger. Ett måste för dig som gillar kulinariska upplevelser är ett besök på marknaden San Benedetto som är Italiens största och där du kan fynda allt från salami till färska frukter. Marknaden ligger på via Cocco Ortu/ via Tiziano och har öppet måndag till lördag. För dig som söker efter en härlig strand finns den 1,5 mil långa Poetto söder om centrum.

Läs mer om 5 okända städer i Italien.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Cagliari

För att hyra bil i Cagliari i Italien måste du haft körkort i minst ett år och vara åtminstone 21 år gammal. Är du under 25 år kan du även behöva betala lite extra per hyrbilsdag. När du ska hämta din hyrbil på Cagliari flygplats ta med giltigt körkort för alla som ska köra bilen, pass eller nationellt id-kort och kreditkort. Innan du kör iväg läs alla rader i hyrbilsförsäkringen och se till att du noga förstår vilka regler som gäller och vad som ingår vid eventuell olycka.

Flyg och hotell för din resa till Cagliari

Söker du, förutom billiga hyrbilar i Cagliari, även efter billiga hotell i Cagliari och billiga flyg till och från Cagliari, klicka dig vidare här nedan.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.