Karta

China Southern Airlines

China Southern Airlines är till passagerarantalet Kinas största och ett av världens tio största flygbolag. Med en flotta på över 500 stycken plan trafikerar flygbolaget 190 destinationer. I China Southerns flotta ingår bland annat 125 stycken Boeing 737-800 och 119 stycken Airbus A320-200. Knutpunkten är internationella flygplatsen i Beijing, Guangzhou.

Bonusprogram

Sky Pearl Club ger poäng på flygningar med egna bolaget men även på resor med partners och utvalda hotell. Medlemskapet är gratis och med mer poäng når man en högre servicenivå från Bas till Silver och Guld medlemskap. Ett medlemskap på Silvernivå kan exempelvis innebära prioriterad ombordstigning, mer bagage, tillgång till lounger och mycket mer.

Information per mars 2017.

Varför flyga med China Southern Airlines?

Så checkar du in

Du kan checka in via hemsidan på flera destinationer. Vid incheckning har du möjlighet att addera bagage till en rimlig kostnad. Du har även möjlighet att checka in via sms eller China Southern Airlines-appen om du inte vill checka in på flygplatsen. Alla destinationer som har annan service än den traditionella flygplatsincheckningen finns listade på hemsidan.

Bagage och avgifter

Handbagaget ingår alltid och det får väga 10 kg, ha maxmåtten 35x25x55 cm och du har rätt till en väska.

Det incheckade bagaget köps separat och får väga 23 kg. Detta köps vid bokningstillfället eller vid incheckning online.

Förfriskningar ombord

Ingen service ingår i biljettpriset men väl ombord kan du köpa både måltider, snacks och underhållning. Du kan även boka måltider på förhand. China Southern satsar på att erbjuda WiFi ombord för din underhållning och ger dig möjlighet att arbeta ombord. Servicen är i uppbyggnadsstadiet just nu men utvecklas ständigt. Om du vill använda WiFi på din resa anmäler du det via hemsidan på förhand. Det finns även ett stort utbud av filmer och möjlighet att handla Taxfree-varor på China Southern Airlines.

China Southern

4,0/5
Baserat på 4183 omdömen

Vi betygsätter leverantörer baserat på användarfeedback om: pristillförlitlighet, avgifter, kundservice och hur användarvänlig leverantörens webbplats är.

Läs mer

Varför flyga med China Southern Airlines?

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.