Karta

Flyg Ronneby - Stockholm

Flyginformation Ronneby till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

769 SEK

Flygbolag med direktflyg

5

Flyg per vecka

50

Genomsnittlig flygtid, total distans 366 kilometer

0 timmar 50 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Ronneby till Stockholm är 768 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
0 timmar 50 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Ronneby till Stockholm.
Det finns 5 flygbolag som flyger direkt från Ronneby till Stockholm.
Det finns 50 flyg i veckan som flyger direkt från Ronneby till Stockholm, i augusti

Information per maj 2018

Flygbolag som flyger från Ronneby till Stockholm

SAS och BRA flyger direkt på rutten Ronneby till Stockholm. De har avgångar varje dag och genomsnittlig restid med ett direktflyg är 50 minuter. SAS landar på Arlanda flygplats och BRA på Bromma.

Avresa från Ronneby

Åtta kilometer utanför Ronneby i Blekinge ligger Ronneby Airport. Härifrån startar din resa från Ronneby till Stockholm. I väntan på planet kan du bland annat äta surdegspizzor, hembakade pajer, grillmackor och nybakade frallor på Contans Flygkafé. Du kan även dricka öl eller vin till och fika med något gott till. På flygplatsen finns också förvaringsboxar och en postlåda. Flygbussar utgår från Karlskrona och tidtabellen är anpassad för alla avgångar till Arlanda Airport (Bergkvara Buss) och Bromma Airport (Trossö Buss). Du är framme på flygplatsen cirka 35–40 minuter innan avgång.

Ankomst till Stockholm

Bromma Stockholm Airport

När du flyger med BRA från Ronneby till Stockholm landar du på Bromma Stockholm Airport. Den ligger cirka sju kilometer utanför Stockholms centrum. Här finns restaurang, kafé, bar och butik, så att du kan köpa något att äta, dricka och mindre saker såsom godis och tidningar.

Till Stockholms centrum tar du dig smidigt med Flygbussarna. De är anpassade efter flygens ankomst och resan in till Cityterminalen i Stockholm tar cirka 20 minuter. Biljetter köps på Pressbyrån på flygplatsen, i biljettautomaterna vid hållplatserna eller ombord. Kom ihåg att du på bussen enbart kan betala med kort, såsom Visa eller Mastercard. Det går även att köpa biljetter genom Flygbussarnas app eller hemsida. Om du vill, kan du också hyra bil på flygplatsen.

Arlanda flygplats

Om du flyger med SAS landar du på Arlanda flygplats, som ligger cirka 40 kilometer norr om Stockholms centrum. Det finns även ett snabbtåg, Arlanda Express, som tar dig in till stan på 20 minuter. Men också Flygbussar som tar cirka 45 minuter. Du kan även hyra bil på flygplatsen. Är du hungrig när du landar. Ingen fara! Arlanda har flera restauranger, barer och kaféer. De har allt från svensk husmanskost till dumplings eller pizza på menyn. Det finns också gott om butiker med böcker, tidningar, souvenirer, elektronik och godis och drycker till försäljning och gratis, trådlöst internet i tre timmar.

Generell information om att flyga från Ronneby till Stockholm

Det är lätt att glömma att man även måste visa upp pass eller nationellt id-kort när man flyger inrikes, så gör inte det, utan packa ner dem så fort som möjligt. Ett annat bra tips är att se till att ha bra med tid på flygplatsen, åtminstone 90 minuter i förväg kan det vara bra att vara där, så att du inte missar ditt flyg på grund av en försening som lätt kan uppstå när man är ute och reser.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

SL heter bolaget som sköter pendeltåg, bussar, tunnelbanelinjer, spårvagnen och även några färjelinjer i Stockholms län. Med samma laddningsbara kort, som du kan köpa på bland annat SL-center, vid tunnelbanespärrarna, på Pressbyrån eller via SMS och SL:s app, kan du ta dig runt med alla av dessa transportmedel.

Läs mer om resor inom Sverige :

5 fantastiska nationalparker i Sverige

Sveriges 10 bästa stränder

Sveriges 10 bästa sevärdheter

Hotell i Stockholm

Sök och jämför hotell i Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.