Karta

Flyg till Málaga

Billiga flyg till Málaga

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Málaga. Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att hitta de billigaste dagarna att flyga på.

Flygplatser med direktflyg till Málaga från Sverige

Flygplatserna Arlanda, Skavsta, Köpenh och Landvetter har direktflyg till Málaga från Sverige. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn

Flygbolag som flyger till Málaga från Sverige

Flygbolagen SAS, Norwegian, Ryanair, British Airways och Air Berlin är några av de som erbjuder flyg från Sverige till Málaga. Här hittar du en komplett lista över flygbolagen som flyger från Sverige till Málaga. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn.

Flygplatser i Málaga

Málaga flygplats är en internationell flygplats som ligger knappt en mil sydväst om Málaga. Det är enkelt att hyra bil på Málaga flygplats och köra ner till centrum.

Bästa tiden att besöka Málaga

Málaga är en stad där det händer saker året om, det anordnas ständigt karnevaler, mässor och evenemang. Under sommarmånaderna njuter de flesta av sol och bad medan våren och hösten, med sitt mildare klimat, passar perfekt för utforskning av staden. Under vintern anordnas en mycket populär julmarknad i Málaga.

Vädret i Málaga

Malaga har ett Medelhavsklimat med varma och torra somrar och svala vintrar och kan med fördel besökas året om. Högsäsongen är under sommarmånaderna.

Saker att se och göra i Málaga

Málaga är Costa del Sols största stad och har mängder med historiska och kulturella sevärdheter, men också ett riktigt bra shoppingutbud. Ta dig till den stora shoppinggatan Calle Marqués de Larios där du kan hitta något för alla plånböcker. Besök gärna Málagas stadspark som bjuder på både lokala och exotiska växter och missa inte Museo Picasso som är stadens mest kända besöksmål.

Läs mer om Málaga

Upptäck en ny sida av den spanska solkusten, läs om 7 fantastiska platser att besöka på Costa del Sol. För dig som redan besökt Málaga och Costa del Sol har vi plockat fram en guide till det mer okända Spanien, 7 platser där du hittar det riktiga España.

Hotell i Malaga

Hitta billiga hotell i Malaga

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Málaga

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Málaga: Málaga.
Gulf Air, Transavia France, transavia, KLM, Norwegian, Air Malta, TUI och Laudamotion flyger alla direkt till Málaga.
Den billigaste månaden att flyga till Málaga är januari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.