Málaga

16 apr. 202017 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Málaga inkluderar Villa Alicia Guest House, Sweet Home och Yna Holiday Express baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Málaga genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Málaga

från 893 SEK
från 1 200 SEK
från 1 385 SEK

Vad säger resenärer om Málaga?

9,8
Historieälskare
9,5
Nattuggla
9,2
Familjeresenärer
8,7
Matälskare
7,5
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (281)
MedPlaya Hotels
MedPlaya HotelsGirona
2017-04-04

Hej Rachel, om du vill uppleva den lokala kulturen, södra Spanien, nämligen Malaga är rätt plats för dig. Nedan har jag nämna platser att besöka, bortsett från att Malaga blev nyligen favoritstad för matintresserade. La Alcazaba- militär fästning byggdes av morerna i 11-talet på resterna av en romersk fästning. Fästningen ligger på en kulle med en bra utsikt över staden och havet och ursprungligen bestod av 3 skyddande väggar (endast två fortfarande), mer än 100 torn och en övre sektion med ett bostadsområde, inklusive 3 palats. Gibralfaro- slott ligger strax intill La Alcazaba som den är ansluten till genom kanaler från två av sina torn. Den plats där Gibralfaro ligger tros ha ursprungligen värd en fyr byggdes av fenicierna. På resterna av denna fyr en fästning byggdes av Abderramán III och senare rekonstrueras som ett slott av Yasuf I i den 14: e århundradet. Picasso Home - Museum (Fundacion Picasso) De tidiga åren av Pablo Ruiz Picasso är nära kopplade till staden Malaga, där han föddes 1881. Familjen tradition också spelat en stor roll i att forma sin huvudsak Malagueño karaktär. Hans liv och verk skulle senare se honom bli Málagas mest kända infödda. Katedralen Byggandet av katedralen i Malaga började 1528 efter att fånga Malaga från morerna. Den byggdes på toppen av en före detta moské, som förstördes när morerna förlorade staden. Konstruktion inte klar förrän 1782, och som ett resultat visar många olika arkitektoniska stilar som en gotisk grund, renässans fasader och barock torn. Den tjurfäktningsarenan i Malaga går tillbaka till 1874 och har en total kapacitet på cirka 14.000 personer. Roman Theater-ligger precis nedanför La Alcazaba. Det upptäcktes inte förrän 1951, trots sin storlek, med en radie på 31 meter och höjd av 19 meter. Studier har visat att det inte har använts sedan den 3: e-talet och att morerna används element från teatern i byggandet av La Alcazaba.

Angela F
Angela FVillamiel de Toledo
2016-03-22

Vacker stad med historiska katedralen, bra matställen, kranar barer, lokal kultur, strandpromenaden, ny marina, bra shopping

Gerald B
Gerald B
2016-02-09

Världsberömda stad med massor av historiska platser, inklusive Picasso-museet

Nika
NikaGuildford
2015-12-05

Kultur och shopping. Besök Málaga, födelseplatsen för Picasso och det är många välkända museer och konstgallerier. Utforska historiska moriska monument såsom Alcazaba och Gibralfaro. Foodies kan lunka igenom Atarazanas marknaden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 825 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Málaga är augusti, med ett genomsnitt på 1 391 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 034 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Málaga är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 16,4 °C/61,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,4 °C/88,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,3 °C/45,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Málaga är Málaga (AGP) (8,77 km).

Planera en resa till Spanien