Karta

Wideroe

Wideroe är ett norskt flygbolag som grundades 1934. Flygbolaget ingår i Star Alliance och trafikerar främst inrikes destinationer i Norge, men även Sverige, Danmark och Storbritannien. Wideroe har en flygplansflotta bestående av 41 plan, varav majoriteten typen de Havilland Canada Dash 8-100. Bolaget har sitt huvudkontor i Bodö och sina baser på Sandefjord Airport, Torp, Bodö Airport, Bergen Airport, Flesland och Oslo Airport/Gardermoen.

*Informationen är från februari 2017

Varför flyga med Wideroe?

Så checkar du in

Wideroe erbjuder incheckning online, via mobilen, via självbetjäningsautomater på flygplatsen samt via incheckningsdiskar på flygplatsen. Incheckning online och via mobilen öppnar 22 timmar innan avresa och stänger en timme innan avgång. Baggage drop stänger mellan 20 och 45 minuter innan avgång.

Bagage och avgifter

Ett handbagage på upp till 8 kg ingår i biljettpriset. Minst en incheckad väska på upp till 23 kg ingår också kostnadsfritt för de som reser i biljettklassen Youth/Economy. I klassen Flex/Seniors/Fullflex ingår två incheckade bagage på max 23 kg vardera. Det går att köpa till extra bagage mot en avgift från 39 €.

Platser

Du kan välja plats ombord vid incheckningen.

Förfriskningar ombord

Frukost serveras kostnadsfritt fram till klockan 09.00 på alla inrikesflyg över 45 minuter. Utöver detta serveras kaffe och te kostnadsfritt under hela dagen. Snacks och drycker går att köpa ombord. På flyg till Sverige och Danmark serveras macka och smoothie efter klockan 09.00 utan extra kostnad. På flyg till Storbritannien serveras en måltid med dessert efter klockan 09.00.

Bokningsavgifter

Inga bokningsavgifter tillkommer.

Punktlighet

81,31 procent av alla Wideroes flyg var i tid under januari 2017. Den genomsnittliga förseningstiden låg på 41 minuter, enligt uppgifter från Flightstats.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.