Karta

Sun-Air

Sun-Air of Scandinavia med bas i Billund, Danmark verkar i partnerskap med British Airways och är på så sätt medlem i Oneworld-alliansen. Sun-Airs flotta består av 19 stycken plan, varav 15 stycken är av typen Dornier 328Jet. Sun-Air flyger till 13 destinationer i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige och Storbritannien.

Bonusprogram

Kostnadsfria British Airways Executive Club gäller för både British Airways och Sun-Air. Poäng samlar du på resor med Sun-Air och British Airways men även på resor med partners i Oneworld-alliansen, hotell, shopping och hyrbilar.

Information per mars 2017.

Varför flyga med Sun-Air?

Så checkar du in

Du kan checka in via hemsidan 24 timmar före avgång. Det går även att checka in på Sun-Airs flygningar med British Airways app eller på flygplatsen. Säte kan du välja på förhand mot avgift om du inte är medlem i bonusprogrammet då sätesvalet är gratis.

Bagage och avgifter

Handbagaget ingår alltid och det får väga 6 kg, ha maxmåtten 45x36x20 cm och du har rätt till en väska plus en handväska eller laptop på max 6 kg.

Det incheckade bagaget får väga 23 kg. Vill du ta med ytterligare bagage kan detta köpas vid bokningstillfället eller online. Ju tidigare du bokar extra bagage desto billigare.

Förfriskningar ombord

Sun-Air är måna om detaljerna och bjuder passagerarna på servering anpassat efter tidpunkt på dagen. Frukost på morgonen, snacks under dagen, middag på kvällen och glass i valfri smak som dessert.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.