Karta

Flyg till Förenade Arabemiraten

Informationen är från maj 2018

Förenade Arabemiraten består av sju emirat där kanske det mest kända är Dubai. Här väntar en unik mix av modern lyx, ökenlandskap och fina dykvatten. Vill du uppleva en mer historisk sida av Förenade Arabemiraten? Då bör du besöka Umm Al Quwain som är det näst minsta emiratet och som fortfarande har en del av det gamla bevarat. Dubai och Abu Dhabi hör annars till de emirat som lockar flest utländska besökare.

Billiga flyg till Förenade Arabemiraten

Hitta billiga flyg till Förenade Arabemiraten med Skyscanner. Prova vårt sökverktyg Hel månad för att hitta de billigaste dagarna att flyga på under en månad. När är det bäst tid att boka en flygbiljett till Förenade Arabemiraten? Skyscanners Prisagent meddelar dig när priset på ditt utvalda flyg är som lägst. Skyscanners sökverktyg kostar ingenting och är enkla att använda.

Flyg till Förenade Arabemiraten från Sverige

Flyg till Förenade Arabemiraten finns bland annat från Stockholm, Malmö, Göteborg och Växjö. Du kan också ta ett flyg till Förenade Arabemiraten från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Förenade Arabemiraten

Flygbolaget Emirates erbjuder direktflyg från Sverige till Förenade Arabemiraten. Flera andra flygbolag, däribland Lufthansa, KLM och Turkish Airlines, erbjuder flyg med mellanlandning från Sverige till Förenade Arabemiraten. Här finns en lista över samtliga flygbolag som flyger till Förenade Arabemiraten.

Allmän information om att resa till Förenade Arabemiraten

Svenska medborgare får ett gratis 30-dagars visum vid ankomst till Förenade Arabemiraten. Tänk på att du måste resa på ett pass som är giltigt i minst sex månader från och med dagen för inresa i Förenade Arabemiraten.

Bästa tiden att besöka Förenade Arabemiraten

Den bästa perioden för ett besök i Förenade Arabemiraten är november-april.

Hur är vädret i Förenade Arabemiraten?

Förenade Arabemiraten har ett tropiskt klimat. Under januari, februari och mars kan det komma lite regna. Under sommarmånaderna är det inte ovanligt med temperaturer på över 40 grader. Under vintern ligger medeltemperaturerna på runt 20 grader.

Saker att se och göra i Förenade Arabemiraten

Det råder ingen brist på sevärdheter i Förenade Arabemiraten. Bland de mest populära sevärdheterna och besöksmålen finns byggnaden Burj Khalifa, hotellet Burj Al Arab och den konstgjorda ön Palm Jumeirah. Här hittar du också världens största shoppinggalleria, Dubai Mall.

Hotell i Förenade Arabemiraten

Letar du efter hotell i Förenade Arabemiraten? Med Skyscanner kan du söka, jämföra och hitta ditt drömhotell.

Flyg till Förenade Arabemiraten

Från Till Flygbolag
Stockholm Dubai Emirates, Norwegian, Ukraine International + 8 andra
Köpenhamn Dubai Emirates, Qatar Airways, Aeroflot + 6 andra
Göteborg Dubai Turkish Airlines, KLM, Lufthansa + 3 andra
Göteborg Abu Dhabi KLM
Stockholm Abu Dhabi Pegasus Airlines
Köpenhamn Abu Dhabi Pegasus Airlines

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.