Karta

Flyg till Dubai

Aktuell information i november 2016

Så hittar du billiga flyg till Dubai

Letar du efter billiga flyg till Dubai? Skyscanner kan hjälpa dig. Med vår oberoende resesökmotor hittar du de billigaste och bästa flygbiljetterna helt utifrån dina egna önskemål.

Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljotals flyg för att hitta det bästa erbjudandet till dig. Just nu kan du exempelvis genom vår hemsida hitta flyg från Sverige till Dubai för bara 836 SEK tur och retur.

Flygplatser som har direktflyg till Dubai från Sverige och Köpenhamn

Arlanda flygplats i Stockholm och Köpenhamns flygplats.

Flygbolag som flyger till Dubai från Sverige och Köpenhamn

Emirates och Norwegian har direktflyg från Arlanda flygplats. Emirates har även direktflyg från Köpenhamns flygplats.

Därtill har bland annat bolagen Ukraine International, Czech airlines, Smart Wings, Aeroflot, Turkish Airlines, Pegasus airlines, Ethiopian airlines, Swiss, Tarom, Flydubai, Air Berlin, Qatar airways, Swiss, KLM, Air France, British Airways, Austrian Airlines, Atlasglobal, Thai Airways, Tap Portugal, Finnair, SAS, Royalbrunei och Lufthansa flyg till med en mellanlandning.

Här kan du se vilka bolag som flyger det datumet just du vill åka.

Flygplatser

När du flyger från Sverige landar du på Dubais internationella flygplats, som är belägen cirka 4 kilometer sydost om Dubai. Du kan ta dig in till centrum antingen med metro, buss eller taxi. Taxiservicen sköts av det statliga bolaget Dubai Transport airport taxi service och de använder sig av taxameter.

Metron går med tio minuters intervaller och stannar vid olika stationer i centrum. Det finns en busstation mitt emot både terminal 1 och terminal 2. Från terminal 1 går buss nummer 15, 33 och 44. Från terminal 2 buss nummer 2. Alla dessa bussar tar dig till de mest populära platserna i Dubais centrum. Det är även enkelt och smidigt att hyra bil på Dubais internationella flygplats.

Bästa tiden att resa till Dubai

De flesta väljer att besöka staden mellan oktober och maj då temperaturen stiger ner till behagliga nivåer och vattnet påminner om medelhavet under sommarmånaderna.

Men om du inte bara är ute efter sol, utan även shopping är det bästa att åka hit under någon av de månadslånga festivalerna. Under Dubai Summer Festival i juni eller Dubai Shopping Festival i januari erbjuder många butiker upp till 75 procent rabatt.

Så är vädret i Dubai

Det är alltid varmt och skönt i Dubai. Vill du ha en behaglig temperatur på runt 25 grader ska du åka hit på vintern och vill du ha riktigt hett ska du åka hit på sommaren då temperaturen kan stiga till över 40 grader.

Saker att se och göra i Dubai

Förenade Arabemiraten med Dubai som det främsta resmålet ökar i popularitet för varje år som går. Framförallt lockar det sköna klimatet på vintern och alla soltimmar, men även överflöden av allting. Här kan du bada på morgonen, åka skidor på eftermiddagen och tillbringa följande dag i ett vattenland med enorma rutchkanor för att därefter ta med barnen till världens största godisaffär.

Besök någon av de stora köpcentrumen och även basarer och marknader i Dubai, se världens högsta byggnad Burj Khalifa, bo på lyxhotell och åk på en utflykt till öknen.

Läs mer

Semester i Dubai: 10 tips för dig med liten budget

Hotell i Dubai

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Dubai

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Dubai: Dubai, Dubai Al Maktoum International, Dubai Creek SPB och Jebel Ali SPB.
Gulf Air, Oman Air, KLM, transavia, Singapore Airlines, Sichuan Airlines, Kenya Airways och Daallo Airlines flyger alla direkt till Dubai.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.