Dubai

12 dec. 201813 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dubai inkluderar Al Bandar Arjaan by Rotana – Dubai Creek, Al Bandar Rotana – Dubai Creek och Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dubai genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Dubai?

9,8
Lyxresenärer
8,5
Äventyrsresenärer
8,4
Affärsresenärer
7,7
Konst & Designälskare
7,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (553)
pooja2529
pooja2529Indianapolis
2016-07-15

. Utmärkt för en familj visit.Nice poolområdet utmärkt klubb nackdelen är vi bokade för ett tillfälle endast vändas down.Would aldrig har bokat det otherwise.Breakfast var inte mycket variety.Was lätt att find.Could göra bättre med parkering och har gratis trafikflöde bakom.

biyuju
biyujuShanghai
2016-07-15

Dubai är en bra plats för turister och allt utvecklas och förvaltas i enlighet med turister och för turister. Det är därför turist kärlek Dubai och varje år ett stort antal människor besöker Dubai.

Anupama Mantry
Anupama MantryDubai
2016-07-15

Jag flyttade hit från Mumbai 3 år sedan och omedelbart blev kär denna plats. Jag menar var annars kan du hitta en skidbacke i dessert eller den högsta byggnaden i världen eller konstgjorda palmformade öar eller mat från hela världen eller damer nätter varje natt eller de största och längsta köpcentra? Och som jag alltid säger ... i Dubai shopping är mitt cardio. "Denna vykort är utsikten jag har från min balkong"

Grogilio
GrogilioBangkok
2016-02-18

Jag gillar det här stället. Jag har inte ord att säga om denna plats, men jag gillar verkligen det här stället.

Planera en resa till Förenade Arabemiraten